Κυριακή 21 Ιούλιος 2019.

Από βδομάδα οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στον Πανναξιακό

Έντονη κινητοποίηση επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στον Πανναξιακό, όσον αφορά το θέμα του προπονητή. «Παρέλαση» ονομάτων στα γραφεία του συλλόγου.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, οι διοικούντες της ομάδας του Πανναξιακού, αναμένεται από αρχές της εβδομάδας να τρέξουν περισσότερο τις διαδικασίες, όσον αφορά τον προπονητή, που θα κάτσει στην άκρη του πάγκου, την νέα χρονιά.

Κεφάλαιο 1 Νόνι Λίμα

Για τον Νόνι Λίμα είχαμε αναφερθεί σε εκτενές ρεπορτάζ, από τις 13 Μαΐου!, στο οποίο ουσιαστικά τονίζαμε, πως ο ίδιος δύσκολα, θα παρέμενε στον πάγκο του Πανναξιακού και του χρόνου.

Ωστόσο δεν αποκλείεται η διοίκηση της ιστορικής ομάδας της Νάξου, η οποία έμεινε κάτι παραπάνω από ευχαριστημένη από το έργο του κ. Λίμα, να προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι βέβαια που θα εξαρτηθεί από τις προθέσεις και του ίδιου.

Κεφάλαιο 2 Πελέκης

Ένα από τα «ισχυρά» ονόματα βέβαια που προτάθηκαν να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Πανναξιακού, είναι ο Χρήστος Πελέκης.

Γνωστός σε όλο το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, από το πέρασμά του στην Άνω Μερά, ο Χρήστος Πελέκης έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους διοικούντες του Πανναξιακού, χωρίς βέβαια ακόμα να έχει καταλήξει κάποια συμφωνία.

Ωστόσο το όνομα του κ. Πελέκη είναι από τα πρώτα κρατούμενα, στα γραφεία του σωματείου.

Από εβδομάδα περισσότερες εξελίξεις

Ο Βαγγέλης Κάρλοβιτς και τα υπόλοιπα μέλη του νεοσύστατου διοικητικού συμβουλίου, εργάζονται πυρετωδώς, έτσι ώστε από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, να υπάρχουν νεότερα στο θέμα του προπονητή.

Άλλωστε για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός, η ανανέωση των συμβολαίων και οι μεταγραφικές κινήσεις, θα πρέπει να έχει κατασταλάξει το εν λόγω θέμα..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ