Βαζαίος Πετρόπουλος: Ο άρχοντας του Αστέρα Μαρμάρων τον οδηγεί στο κλαμπ των ισχυρών

Το Arthografos.gr θυμίζει στους αναγνώστες του, πως μία ομάδα για να μπορέσει να αναρριχηθεί, χρειάζεται ένας «ΜΕΓΑΛΟ» ηγέτη. Σαν τον Βαζαίο Πετρόπουλο..

Ήταν ένα στοίχημα που στο πρόσωπο αυτού, έβλεπαν οι φίλοι της ομάδας, τα όνειρά τους να εξιλεώνονται. Στο πρόσωπο αυτού διδάχθηκαν πως με πίστη και σκληρή δουλειά, όλα γίνονται. Ο Βαζαίος Πετρόπουλος καθημερινά αυξάνει τις φιλοδοξίες και τα πιστεύω όλων στον Αστέρα Μαρμάρων και γιατί όχι η ομάδα να ανέβει ψηλότερα στην βουνοκορφή..

Και μπορεί οι κάμερες να μην είναι στραμμένες επάνω του. Άλλωστε ποτέ δεν του άρεσε να πράττει με λόγια. Αλλά με έργα. Αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία του και με αυτή πορεύεται τόσα έτη. Με αυτή οδηγεί από την θέση του καπετάνιου, τον Αστέρα Μαρμάρων, φθάνοντας αισίως να μιλάμε για επιτυχίες. Γιατί με την φετινή του πορεία είναι πολλές..

Γεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του

Κι αν έλειπε για αρκετά χρόνια από τον ποδοσφαιρικό χάρτη των Κυκλάδων. Ακόμα και αν η φανέλα της ομάδας ήταν κρυμμένη στο χρονο-ντούλαπο.

Ο Βαζαίος Πετρόπουλος το άνοιξε και έβγαλε από μέσα του ταυτόχρονα, όλα αυτά που περιτριγυρίζονταν νοσταλγικά γύρω από αυτό..

Ο Αστέρας Μαρμάρων γεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του. Από το 2016 και μετά άρχισε να δουλεύει με πειθαρχία και σοβαρότητα. Ακόμα και εάν δεν ερχόντουσαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, δεν το έβαζε κάτω. Προχωρούσε μπροστά, κοιτούσε ψηλά.

Εποχή Κέννερ αλλά και Σάμιου

Σε αυτή την προσπάθεια όμως είχε και έχει συνοδοιπόρους. Από τον «μεγάλο» Πέτρο Κέννερ, ο οποίος με την εμπειρία του στα ποδοσφαιρικά πεπραγμένα, έβαλε το δικό του λιθαράκι έτσι ώστε να πάρει το πρώτο βήμα ώθησης ο σύλλογος.

Φθάνοντας στο τώρα του Χρήστου Σάμιου του οποίου η δουλειά φαίνεται κάθε Σαββατοκύριακο στους αγωνιστικούς χώρους, μιλώντας πλέον για μια προσπάθεια, που υπο προϋποθέσεις έχει φθάσει να κυνηγάει ακόμα και την πρόκριση, στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος.

Οικογένεια

Όποιος δεν έχει παρακολουθήσει από κοντά εντός έδρας παιχνίδι του Αστέρα, ίσως και να μην μπορεί να διανοηθεί το κλίμα που επικρατεί στο γήπεδο του Αρχίλοχου. Μια οικογένεια. Από το έμψυχο υλικό, από την διοίκηση και τους φιλάθλους στις εξέδρες, ο Αστέρας Μαρμάρων αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Από την κορυφή της δόμησης ο σύλλογος, έχει αρχή και τέλος.

Πετρόπουλος ο απόλυτος άρχοντας

Ναι κάπως έτσι τον χαρακτηρίζουν όλοι στην ομάδα. Ο Βαζαίος Πετρόπουλος, ο ισχυρός άνδρας του σωματείου συνεχίζει να πορεύεται με γνώμονα το καλό όλων, συνεχίζει να μπαίνει μπροστάρης στην προσπάθεια των υπολοίπων, έχοντας μια τεράστια.. «καψούρα» που ακούει στο όνομα Αστέρας Μαρμάρων.

Ακόμα και εάν η ομάδα δεν μπορέσει να γευτεί την χαρά της πρόκρισης, ακόμα και εάν δεν καταφέρει να ανοίξει την μεγάλη πόρτα που οδηγεί στο μέλλον του συλλόγου, εκείνος να είστε σίγουροι αγαπητοί αναγνώστες, πως θα συνεχίσει να προσφέρει γη και ύδωρ για τα δικά του όνειρα.

Τα όνειρα του Αστέρα Μαρμάρων..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ