Κυριακή 21 Ιούλιος 2019.

Οι δηλώσεις του Βαζαίου Πετροπούλου για τα εγκαίνια των γραφείων του συλλόγου

Δείτε τι δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα Μαρμάρων, Βαζαίος Πετρόπουλος για την ανακαίνιση και τα εγκαίνια των νέων γραφείων του συλλόγου, όπως και του νέου σήματος.

Ο Βαζαίος Πετρόπουλος ανέφερε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς εχθες στις 12:00 ύστερα από προσωπική μου χρηματική χορηγία, ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση και έγιναν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Αστέρα Μαρμάρων, ενώ επίσης παρουσιάστηκε το νέο σήμα της ομάδας μας! Παρευρέθηκαν ο έπαρχος κος Μπίζας, ο αντιδήμαρχος κος Μελαματένιος, ο προεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Αρχιλόχου, ο υποψήφιος δήμαρχος κος Ροκονίδας καθώς και πλήθος κόσμου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Έπειτα ακολούθησε φιλικός αγώνας γυναικείου ποδοσφαίρου του Αστέρα με την Vase Σύρου και μετά το πέρας τον αγώνα, το εστιατόριο Μαργαρίτα, της Στέλλας Φυρογένη Αντιπαριώτη στον Αμπελά, παρέθεσε γεύμα και στις δυο ομάδες.

Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε και υποσχόμαστε πως το μέλλον της ομάδας μας, διαγράφεται λαμπρό!»

Εγκαίνια στα γραφεία του Αστέρα Μαρμάρων [pics]

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, άτομα τρώνε, πίνακας, υπαίθριες δραστηριότητες, εσωτερικός χώρος και φαγητό

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 21 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, ουρανός, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και γένιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 22 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και παπούτσια

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και παπούτσια

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ