Δευτέρα 15 Ιούλιος 2019.

Βαγγέλης Χαντές: «Είμαστε κοντά στο να συμφωνήσουμε. Μου έχει κάνει θετική εντύπωση η ομάδα»

Στο Arthografos.gr μίλησε ο προπονητής, που είναι πολύ πιθανό, όπως όλα δείχνουν, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Θύελλας Καμαρίου, Βαγγέλης Χαντές. Ο 39χρονος τεχνικός είναι αισιόδοξος, ως προς την έκβαση των εξελίξεων.

Βέβαια μπορεί ακόμα οι δύο πλευρές να βρίσκονται στο στάδιο των συζητήσεων, καθώς ο κ. Χαντές όπως μας τόνισε χαρακτηριστικά, αναμένει ραντεβού με την διοίκηση του Παλληνιακού, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η συνεργασία του με την ομάδα της Ανατολικής Αττικής, ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού του είναι η Θύελλα Καμαρίου.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Παλληνιακού, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας και το σχετικό άρθρο, μέσα στο οποίο τονιζόταν, πως η διοικούντες της ομάδας της Σαντορίνης και ο ίδιος, έχουν έρθει σε επαφή.

«Έχουμε κάνει κουβέντα με τους ιθύνοντες της Θύελλας Καμαρίου. Είμαστε κοντά στο να συμφωνήσουμε. Βέβαια για εμένα εκκρεμεί ραντεβού με την διοίκηση του Παλληνιακού».

Η Θύελλα Καμαρίου δεν πέρασε απαρατήρητη την περσινή αγωνιστική περίοδο, στην παρθενική της εμφάνιση στην Γ’ Εθνική Κατηγορία στον Βαγγέλη Χαντέ, ο οποίος φάνηκε ιδιαίτερα διαβασμένος: «Μου έχει κάνει θετική εντύπωση η ομάδα. Παρακολούθησα την πορεία της πέρυσι. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά μας. Ήταν μία χρονιά προσαρμογής περισσότερο θα έλεγα για την Θύελλα Καμαρίου.

Για την νέα περίοδο, τα πράγματα μόνο καλύτερα μπορούνε να πάνε. Η διοίκηση δείχνει πιο έμπειρη αλλά και πιο κατασταλαγμένη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ