Το… έριξε έξω και έπιασε το μπουζούκι σε γνωστή Αθηναϊκή πίστα ο Κώστας Μανωλάς!

Κώστας Μανωλάς- Γιώργος Μουστάκας! Ένας Ναξιώτης και ένας Συριανός, συναντιούνται και φέρνουν τα πάνω κάτω στην νυχτερινή Αθήνα! ο καθένας δεξιοτέχνης στο είδος του. Τι συστάσεις να κάνουμε για τον μεγάλο Έλληνα ποδοσφαιριστή, αλλά και για το δεξιοτέχνη μπουζουξή-συνθέτη και στενό συνεργάτη εδώ και αρκετά χρόνια του Πάνου Κιάμου, Γιώργο Μουστάκα!

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει από τις προπονήσεις και τους αγώνες και έκανε μια εξόρμηση στο κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος, με τον οποίο τους συνδέει επί πολλά χρόνια στενή φιλία.

Στη μέση του προγράμματος, ο Κώστας Μανωλάς είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο καμαρίνι του φίλου του. ο γνωστός ποδοσφαιριστής δεν έχασε την ευκαιρία να πιάσει το μπουζούκι και να ρίξει δυο πενιές. μπροστά στο πρώτο μπουζούκι του Πάνου Κιάμου,  Γιώργο Μουστάκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportcyclades24.gr, ο Κώστας Μανωλάς, βγήκε στη πίστα και έπαιξε την Ευδοκία, κάνοντας ένα μαγαζί…κόλαση!

Λέτε όταν κρεμάσει τα παπούτσια του να ακολουθήσει άλλη καριέρα; Προς το παρών το μόνο σίγουρο είναι ότι ολόκληρη η Ευρώπη, θέλει το Κώστα Μανωλά, με Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μονομαχούν για τον σέντερ μπακ της Ρόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ