Με την απαιτούμενη αίγλη η κοπή της πίτας των Παιλαίμαχων του Πανναξιακού [pics – vids]

Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο «ΤΖΩΝΝΗΣ» στο Σαγκρί, η ετήσια κοπή της πίτας των Παλαίμαχων του Πανναξιακού, στην οποία πέρα από την αίγλη που άρμοζε στην εκδήλωση, με την παρουσία πολλών ξεχωριστών προσωπικοτήτων, «βγήκε» και μία σημαντική είδηση για τον Ναξιώτικο Αθλητισμό.

Από τα προσκεκλημένα σάιτ, αθλητικά και μη, μόνο το Arthografos.gr και το Sportcyclades24.gr, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πανναξιακού, μεταφέροντας αυτοτελώς και εκ των έσω, το κλίμα.

Κοπή της πίτας από τους Παλαίμαχους του Πανναξιακού

Κοπή της πίτας από τους Παλαίμαχους του Πανναξιακού

Gepostet von Arthografos.gr am Montag, 11. Februar 2019


ΠΑΡΩΝΤΕΣ

Από αυτή την λαμπρή εκδήλωση, δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος, ο οποίος μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη και Έπαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Γιάννη Μαργαρίτη, «έντυσαν» με τον ιδανικότερο τρόπο την κοπή της πίτας.

Βέβαια το παρών έδωσαν και άλλες ξεχωριστές προσωπικότητες, όπως ο υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου Βασίλης Βρούτσης, ο Πλάτων Τομπάς, ο Θωμάς Παπανικολάου, ο Κώστας Συμεόνογλου, ο πρόεδρος του ΑΜΣ Φιλωτίου Γιάννης Ψαρράς και φυσικά ο Βαγγέλης Κουτελιέρης, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των Παλαίμαχων.


ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Φυσικά όπως και κάθε χρόνο, δεν θα μπορούσαν να μην γίνουν οι απαραίτητες βραβεύσεις, ανθρώπων, των οποίων το έργο έχει βοηθήσει σημαντικά τον σύλλογο, να διατηρεί ψηλά τον πήχη στον Κυκλαδίτικο και όχι μόνο, αθλητισμό.

Οι τρεις πλακέτες είχαν ως αποδέκτες βέβαια, τρεις ξεχωριστούς συναδέλφους.

Ο Στέλιος Κονδύλης, ο Θωμάς Παπανικολάου και ο Κώστας Μάκαρης τιμήθηκαν από τους Ναξιώτες Βετεράνους, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, πως ακόμα και εάν τα χρόνια περνούν, οι ίδιοι δεν ξεχνάνε την προσφορά του καθενός.


ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ

Μάλιστα από την κοπή της πίτας των Παλαίμαχων, προέκυψαν και σημαντικές ειδήσεις, όσον αφορά τον Ναξιώτικο Αθλητισμό, καθώς δια στόματος του κ. Χατζημάρκου, γνωστοποίησε πως η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει βοηθητικό γήπεδο διαστάσεων 8χ8, δίπλα στο κλειστό «Δ. Περιστεράκης», με 250.000€.


ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ

Σειρά λοιπόν μετά από τα ανωτέρω, πήραν το.. κέφι και ο χορός. Αυτός που άνοιξε την αυλαία, μετά από έκκληση των υπολοίπων ήταν ο Θωμάς Παπανικολάου.

Το ζεϊμπέκικο του Θωμά Παπανικολάου

Το ζεϊμπέκικο του Θωμά Παπανικολάου

Gepostet von Arthografos.gr am Montag, 11. Februar 2019

Νίκος Κατσάνης, Ανδρέας Κατσούλης και Αντώνης Βασαλάκης εν συνεχεία, με την παρουσία ζωντανής μουσικής, έδωσαν συνέχεια, κρατώντας την εκδήλωση μέχρι και λίγο μετά τις επτά.


ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

Πλούσια λαχειοφόρος αγορά από τους Παλαίμαχους του Πανναξιακού, όπως και κάθε χρόνο. Ο Βαγγέλης Βουτσίνος με την βοήθεια των μικρών φίλων, έκανε την απαραίτητη κλήρωση, ενώ οι νικητές παρέλαβαν, ο καθένας τα δώρα τους, ξεχωριστά.


ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ | ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Σύσσωμη η ομάδα έδωσε ραντεβού για την επόμενη κοπή της πίτας, ευχόμενοι άπαντες η οικογένεια να παραμείνει ενεργή και με την ίδια όρεξη, για την μεγάλη τους αγάπη, που λέγεται ποδόσφαιρο. Άλλωστε πέρα από την φιλία, αυτό είναι το δεύτερο σημαντικότερο, που δίνει κίνητρο στους ίδιους, να.. ξενιτεύονται μέχρι και στην Ξάνθη.

Βέβαια όπως γράψαμε και σε προγενέστερο άρθρο μας, το φιλικό που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση είναι αυτό (εάν και εφόσον πραγματοποιηθεί) με ομάδα της Μαλαισίας, από την Κουάλα Λουμπούρ, αρχές Αυγούστου.

Μην ξεχνάμε ταυτόχρονα πως οι Παλαίμαχοι του Παννναξιακού έχουν 2 ραντεβού προγραμματισμένα, αυτό με τους αντίστοιχους της Μικτής Πειραιά, αλλά και της Ξάνθης.


Για να εισέλθετε στο άλμπουμ, πατήστε επάνω στο εικονίδιο του Facebook.

Φωτογραφικό υλικό από την κοπή της πίτας των Παλαίμαχων του Πανναξιακού

Gepostet von Arthografos.gr am Montag, 11. Februar 2019

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ