«Θα ήθελα να ήμασταν όλοι μαζί»

«Θα ήθελα να ήμασταν όλοι μαζί»

Είναι από τους παράγοντες που όλοι θα ήθελαν να έχουν στον συνδυασμό τους. Ανεξάρτητα ποιον θα υποστηρίξει στις εκλογές, κερδισμένο θα βγει το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως βάζει το «εμείς»… μπροστά από το «εγώ». 

Θα κατέβει στις εκλογές με τον συνδυασμό Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο» όπως πριν από 4 χρόνια; Θα τεθεί στο πλευρό του προέδρου (Ρένου Φρέρη) και του καλού του Φίλου (Γιώργου Παρούση), η θα απέχει από τις εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων;

Ο Μάριος Γαλανός σίγουρα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε αυτή την απόφαση. Με αφορμή την κοινοποίηση της επιστολής του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρένου Φρέρη στο προσωπικό του προφίλ, που κάνει λόγο για κοινό ψηφοδέλτιο με τον Γιώργο Χωριανόπουλο, επικοινωνήσαμε με τον Μάριο Γαλανό για να ακούσουμε τις απόψεις του και παράλληλα να μάθουμε αν ο ίδιος θα θέσει με κάποιον συνδυασμό υποψηφιότητα στις εκλογές. Ωστόσο ο ίδιος δεν άνοιξε τα χαρτιά του, καθώς φαίνεται να μην έχει αποφασίσει.

«Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση. Αύριο θα αποφασίσω. Θα ήθελα πάντως να ήμασταν όλοι μαζί για το καλό του Κυκλαδίτικου Ποδοσφαίρου. Αύριο θα είμαι σε θέση να σας πω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ