Κατά ριπάς καταφθάνουν τα συγχαρητήρια των ομάδων, στις ιστοσελίδες μας, για τις πολύ μεγάλες επιτυχίες στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, σε επίπεδο Νέων αλλά και Παίδων.

(e-mail επικοινωνίας: arthografos@gmail.com, sportcyclades@gmail.com)


ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

Η οικογένεια του Πανθηραϊκού Α.Ο συγχαίρει θερμά τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Κυκλάδων, τον Ενωσιακό μας προπονητή κ. Γιώργο Μοστράτο και φυσικά όλους τους ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν τις μικτές ομάδες Κ14 και Κ16 των Κυκλάδων, για την σπουδαία παρουσία και επίδοσή τους σε αυτήν την πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και για την πανηγυρική πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ευχόμαστε η πρόκριση αυτή να αποτελεί τον προάγγελο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια του θεσμού.


ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης των Παλαιμάχων του Πανναξιακού, συγχαίρουμε τις μικτές μας ομάδες και τον προπονητή τους Γιώργο Μοστράτο, για την πορεία στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια, με τις ίδιες και μεγαλύτερες επιτυχίες!


ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΦΤΗΡΑΝΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε.Ν.Δ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές των μικτών ομάδων μας, που για άλλη μια φορά με τις επιτυχίες τους έδειξαν, ότι στις Κυκλάδες υπάρχει ποδοσφαιρικό ταλέντο. Ως πρώην προπονητής των μικτών και ως πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ γνωρίζω ότι το μεγαλύτερο μέρος των επιτυχιών, ανήκουν βεβαίως στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στους προπονητές των ομάδων τους και φυσικά στον προπονητή της ΕΠΣΚ.

Συγχαρητήρια και πάλι και τους εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και μεγαλύτερες επιτυχίες.


ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση στις ομάδες Κ14 & Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων για την πρόκριση στους «16» του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Το Διοικητικό Συμβούλιο ο πρόεδρος, οι προπονητές, οι αθλητές και όλο το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Μυκόνου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις ομάδες Κ14 και Κ16 της Ε.Π.Σ Κυκλάδων για την πρόκρισή στους 16 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων καθώς και στον προπονητή κ. Γιώργο Μοστράτο.