Κατά ριπάς καταφθάνουν τα συγχαρητήρια των ομάδων, στις ιστοσελίδες μας, για τις πολύ μεγάλες επιτυχίες στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, σε επίπεδο Νέων αλλά και Παίδων.

(e-mail επικοινωνίας: arthografos@gmail.com, sportcyclades24@gmail.com)


Κωνσταντίνος Κουκάς (Δήμαρχος Μυκόνου)

Για τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών από τη Μύκονο που συμμετείχαν στις μικτές ομάδες Κυκλάδων στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, σε επίπεδο Νέων αλλά και Παίδων, στέλνουμε τα συγχαρητήριά μας και ευχές για μεγαλύτερες ακόμα διακρίσεις.

Ο Δήμος Μυκόνου στηρίζει έμπρακτα κάθε μορφή αθλητικής δραστηριότητα, μιας και το αθλητικό πνεύμα και δράσεις πιστοποιούν μια υγειή και φιλόδοξη νεολαία, την ελπίδα κάθε τόπου.

Συγχαρητήρια λοιπόν στα παιδιά μας, στους γονείς τους, στους προπονητές, τα οργανωμένα σωματεία και ομίλους μας.

Παιδιά συνεχίστε να μας κάνετε περήφανους, συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρά σας!


Α.Ο. Περσέας Σύρου

Μπράβο μάγκες.
Είμαστε περήφανοι. Συνεχίστε έτσι, συνεχίστε για την κορυφή. Εκεί ανήκετε.

Είστε τα δικά μας παιδιά, οι φίλοι μας, οι συμμαθητές μας, η ομάδα μας. Σας καμαρώνουμε και είμαστε δίπλα σας.

Μπράβο coach Mostratos George και Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Κυκλάδων . Πάμε για τα καλύτεραΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την μεγάλη επιτυχία των μικτών ομάδων ποδοσφαίρου της Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Κυκλάδων!!!
Δεύτερη θέση για την ομάδα των Κ14, με 3 νίκες στους 4 αγώνες και πρώτη θέση για την ομάδα των Κ16, με 4 νίκες σε 4 αγώνες… μεταξύ των μικτών ομάδων των Ε.Π.Σ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ,ΧΙΟΥ,ΛΕΣΒΟΥ και ΣΑΜΟΥ.!!!


ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης των Παλαιμάχων του Πανναξιακού, συγχαίρουμε τις μικτές μας ομάδες και τον προπονητή τους Γιώργο Μοστράτο, για την πορεία στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια, με τις ίδιες και μεγαλύτερες επιτυχίες!


ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΦΤΗΡΑΝΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε.Ν.Δ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές των μικτών ομάδων μας, που για άλλη μια φορά με τις επιτυχίες τους έδειξαν, ότι στις Κυκλάδες υπάρχει ποδοσφαιρικό ταλέντο. Ως πρώην προπονητής των μικτών και ως πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ γνωρίζω ότι το μεγαλύτερο μέρος των επιτυχιών, ανήκουν βεβαίως στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στους προπονητές των ομάδων τους και φυσικά στον προπονητή της ΕΠΣΚ.

Συγχαρητήρια και πάλι και τους εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και μεγαλύτερες επιτυχίες.


ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ

Το Δ.Σ οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστες του Π.Α.Σ. Τηνου θα ήθελαν να συγχαρούν τους ποδοσφαιριστες Κ-14 και
Κ-16 Κυκλάδων τον ενωσιακο προπονητή Κο Μοστρατο καθώς και όλους ακόμα συντέλεσαν σε αυτή την επιτυχία και τους εύχονται ανάλογη συνεχεία στην φάση των 16′ !!!!!!!


Παλαίμαχοι Μυκόνου

«Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Μυκόνου εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας των μικτών μας. Μπράβο στα παιδιά και στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας.»


Α.Ο Μυκόνου

Το Διοικητικό Συμβούλιο ο πρόεδρος, οι προπονητές, οι αθλητές και όλο το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Μυκόνου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις ομάδες Κ14 και Κ16 της Ε.Π.Σ Κυκλάδων για την πρόκρισή στους 16 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων καθώς και στον προπονητή κ. Γιώργο Μοστράτο.


Θύελλα Καμαρίου

Συγχαρητήρια επιστολή προς τις Μικτές ομάδες μας.

Σύσσωμη η οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου εκφράζει τα συγχαρητήρια της στις Μικτές ομάδες των Κ14 και Κ16 καθώς και στον προπονητή της Ένωσης μας κ. Μοστράτο Γιώργο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελληνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Η πορεία των ομάδων αποτελεί την φυσική συνέχεια της πορείας της περασμένης χρονιάς και είναι δείγμα της εδραίωσης της Ένωσης μας στον Πανελλήνιο ποδοσφαιρικό χάρτη.
Ετοιμάζουμε ήδη τις επόμενες συγχαρητήριες επιστολές μας μιας και είμαστε σίγουροι πως και φέτος έχουμε πολύ δρόμο ακόμη να διανύσουμε!
Συνεχίστε να μας κάνετε υπερήφανους!

Μετά τιμής,
Το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου


Γιώργος Χωριανόπουλος

Άλεξ Γεωργαντάς
Απόφοιτος της σχολής ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Αθλητικής Δημοσιογραφίας. Υπηρετώντας την ιστορικότερη εφημερίδα της Ελλάδας, την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ, αλλά και της SPORTIME, στα της Αθήνας, η στροφή στον Κυκλαδίτικο Αθλητισμό, ήταν από τις σημαντικότερες αλλά και σπουδαιότερες επαγγελματικές αποφάσεις, στον χώρο αυτό.