Τα συγχαρητήρια στην Άνω Μερά

Δείτε τα συγχαρητήρια ομάδων και παραγόντων, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων από την Άνω Μερά.


ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο συγχαίρει θερμά το Α.Σ. Άνω Μερά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων και την άνοδο στην Γ´ Εθνική Κατηγορία.

Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς επιβραβεύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της Μυκόνου, με την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στην ομάδα του Πανναξιακος για την φετινή της παρουσία σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα Κυκλάδων και την κατάληψη της δεύτερης θέσης, καθώς και στην Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Κυκλάδων για την εξαιρετική διοργάνωση του σημερινού τελικού.


ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΑ

Συγχαρητήρια στον ΑΟ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ ΜΥΚΌΝΟΥ. για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο.
Πολλα συγχαρητήρια Επίσης κ στον ΠΑΝΑΞΙΑΚΟ για την φετινή πορεία του στο πρωτάθλημα

Καλο καλοκαίρι σε όλους. Καλη ξεκούραση !!!!


ΠΕΡΣΕΑΣ ΣΥΡΟΥ

Όλοι εμείς από τον Περσέα Σύρου θέλουμε να συγχαρούμε την ανδρική ομάδα και τη διοίκηση του σωματείου της Άνω Μεράς Μυκόνου (Α.Σ. Άνω Μερά ) για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του νομού μας και την άνοδο της στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ευχόμαστε στη διοίκηση καλή δύναμη στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, όπως κάνει μέχρι σήμερα, να στηρίζει τόσο την ανδρική όσο και τη γυναικεία ομάδα, που θα αγωνίζονται στα αντίστοιχα πρωταθλήματα των Εθνικών κατηγοριών.

Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Πανναξιακού που άξια έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης και αγωνίστηκε όμορφα και δυνατά.

Καλή συνέχεια


ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους παίχτες, προπονητές, διοίκηση και τον φίλαθλο κόσμο της ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων ,και την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία όπως και στον ΑΟ Πανναξιακό για τη συμμετοχή του στο τελικό.
Το Δ.Σ.


ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ

Ο Πανσιφναϊκός Αθλητικός Σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα της ΆΝΩ ΜΕΡΑΣ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για την άνοδο της στα σαλόνια της Γ Εθνικής . Καλή δύναμη με υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ