Συγχαρητήρια του Πανναξιακού ΑΟ στην Μαρία Καβαλιέρου

Το ΔΣ του Πανναξιακού Α.Ο και ειδικότερα το τμήμα στίβου συγχαίρει την πρωταθλήτρια στίβου του συλλόγου Καβαλιέρου Μαρία η οποία εντυπωσίασε στο άλμα εις τριπλούν στο Πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα όπου κατέλαβε την 1η θέση με επίδοση 12.45μ.Οπως και τους άλλους πρωταθλητές που μετείχαν με επιτυχία στο πρωτάθλημα αυτό.(Μανδηλαράς, Βασιλοπούλου, Ντούλας).


«Χρυσή» νικήτρια η Μαρία Καβαλιέρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων στο τριπλούν


Επίσης αξίζει θερμά συγχαρητήρια και η ομάδα παίδων κορασίδων του συλλόγου η οποία στο αντίστοιχο διασυλλογικό πρωτάθλημα που έγινε στη Μύκονο το σαββατοκύριακο 04/05-05 κατέκτησε την 1η θέση με συνολικό απολογισμό 14 χρυσά μετάλλια,3 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια.

Το διήμερο αυτό ,διοργανώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο επιμόρφωσης προπονητών και αθλητών στίβου στη Μύκονο το οποίο αποτελεί μια πρωτοπορία για τον νησιωτικό αθλητισμό

Τονίζουμε τις ευχαριστίες μας στην ΕΑΣ Κυκλάδων και ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο κο Πάππα  Δημήτριο ο οποίος διευκόλυνε την αποστολή μας σε διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες. Η βοήθεια του υπήρξε σημαντική.

Τέλος ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό της Νάξου ότι το Σαββατοκύριακο 11-12/05 θα διοργανωθεί στη Νάξο το διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών γυναικών με όλους τους πρωτοκλασάτους αθλητές μας (Μπελιμπασάκη,Δημητράκης,Χονδροκούκης,Σταματόγιαννης,Καβαλιέρου,Στεργιούλης  κ.α).

Όπως και το διασυλλογικό πρωτάθλημα παμπαίδων παγκορασίδων Α με όλα τα ταλέντα του στίβου.

Καλούμε τον κόσμο να έρθει να απολαύσει τους αγώνες.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας και τον απλό Ναξιώτη πολίτη για τη βοήθεια του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΕΦΟΡΟΣ ΣΤΙΒΟΥ        Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΜιχάληΑγγελής                Καλημέρης Γιώργος           Πιτταρά Χριστίνα   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ