Κυριακή 21 Ιούλιος 2019.

Στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια ο Θοδωρής Αλμπάνης

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον ομοσπονδιακό προπονητή Θοδωρή Αλμπάνη, ανακοίνωσε ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια.

Ο κ. Αλμπάνης έκλεισε στην ομάδα της Νάξου έχοντας στο βιογραφικό του, όλες τις περγαμηνές, να οδηγήσει τον σύλλογο σε μία θετική πορεία στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, ενώ και η εμπειρία του σε ακαδημαϊκά τμήματα, αναμένεται να δώσει μια ξεχωριστή πινελιά, σε αυτές του ΑΠΑΣ.

Η ανακοίνωση στην οποία ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, επισημοποιεί τα άνωθεν:

«Το Δ.Σ. του ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φανάρια» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ομοσπονδιακό προπονητή Θεόδωρο Αλμπάνη.

Ο coach Αλμπάνης έχει διατελέσει πρώτος προπονητής σε ομάδες Β’ εθνικής κατηγορίας όπως ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο Αργοναύτης Καλαμαριάς, ο Απόλλωνας Καλαμαριάς και η Γέφυρα. Σε ομάδες Γ’ εθνικής κατηγορίας όπως ο Ιπποκράτης Κω και τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.

Ως ομοσπονδιακός είναι πρώτος προπονητής στην Εθνική Ομάδα Κωφών.

Ο κος Αλμπάνης θα έχει και την γενική εποπτεία των ακαδημιών του συλλόγου. Ελπίζουμε να μεταφέρει στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας την εμπειρία του, αφού έχει υπάρξει υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος της Ελληνικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης (GBA), υπεύθυνος ακαδημιών του Απόλλωνα Καλαμαριάς και προπονητής παίδων και εφήβων του ΠΑΟΚ.

Coach σου ευχόμαστε να συνεχίσεις την επιτυχημένη πορεία σου και στην ομάδα μας!!!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ