Στην Μύκονο ένας από τους διασημότερους αθλητές του moto cross ο Robbie Maddison [pics]

Στην Μύκονο από τις 25-27 του Γενάρη βρέθηκε ένας από τους διασημότερους αθλητές moto cross του κόσμου, ίσως ο μεγαλύτερος εν ενεργεία κασκαντέρ του Hollywood , Robbie Maddison, με την ομάδα της Redbull.

Η αποστολή αποτελούμενη από την υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρείας στην Ελλάδα, τον υπεύθυνο μάνατζερ των αθλητών της εταιρίας και τον Αμερικάνο σκηνοθέτη της Redbull επισκέφτηκαν το νησί μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Κ Μπρίγγου ώστε αποτυπώσουν και να «κλειδώσουν» τα shooting locations αλλά και το σενάριο των γυρισμάτων της ταινίας της Redbull extreme sports στο νησί της Μυκόνου.
Η προβολή της Ταινίας, τα γυρίσματα της οποίας θα γίνουν αρχές Μαίου, θα γίνει σε παγκόσμια κλίμακα αρχές Ιουνίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ Μπρίγγος στην τοποθέτησή του δήλωσε:

«Μία ακόμη εντυπωσιακή συνδιοργάνωση της Περιφέρειας, που θα στείλει σε όλο τον κόσμο όχι μόνο τις ανεπανάληπτης ομορφιάς εικόνες της Μυκόνου, αλλά και το μήνυμα ότι στο νησί μας ο επισκέπτης μπορεί να μετατρέψει τις διακοπές του σε μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη συγκινήσεις.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έχοντας ως στρατηγική πρακτική την εξωστρέφεια, υποστηρίζει έμπρακτα όλες τις διοργανώσεις που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα και την πολυμορφία του τόπου μας.

Η παρουσία του Robbie και της Redbull μας εξασφαλίζει την παγκόσμια προβολή, με τις εικόνες και τα πλάνα να ταξιδεύουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη με ιδιαίτερη στόχευση όμως, την Αμερικανική Αγορά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την δεύτερη σε σειρά συνεργασία της Περιφέρειας με την Redbull για την εναλλακτική προβολή της Μυκόνου, μετά από την πρώτη το 2016 με τα τα extreme sports mountain bike που προέβαλε τα νησιά της Άνδρου, Τήνου και Μυκόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ