Στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων πέρασε η ΕΠΣ Δωδεκανήσου, αφού επικράτησε και στον τελευταίο αγώνα, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, της ΕΠΣ Λέσβου με 0-4.

Οι Δωδεκανήσιοι ολοκλήρωσαν τον θεσμό έχοντας τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια και με 16 γκολ υπέρ και μόλις 2 κατά, πήραν πανηγυρικά την πρόκριση, δείχνοντας μια ομάδα συγκροτημένη και πολύ καλά δουλεμένη.

Στον αγώνα που διεξήχθη και είχατε την δυνατότητα να τον παρακολουθήσετε μέσα από την συχνότητα του Cyclades24.gr, οι τυπικά φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, χάρη σε τέρματα των Σάββα στο 25′, του Πιζάνια στο 46′, του Γιωργαλλή στο 49′ και του Σάββα εκ νέου στο 54′.

Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου θα μπορούσε να βρει ακόμα ένα τέρμα, ωστόσο το σουτ του Πάχου στο 65′, κατέληξε στο δοκάρι της εστίας της ΕΠΣ Λέσβου.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μήλιος, με βοηθούς τους Μουτάφη και Καλόγερα.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΠΣ Λέσβου (Κομνηνός): Χαλκοδαίμων (45′ Βαττός), Δεσποτέλλης (45′ Λαμπούκας), Κοκιούσης, Τσεβδάνης, Καπάι, Καραγιάννης (45′ Μαργιώλας), Πιτσιλαδής (54′ Πολύμος), Αντζέμης (27′ Μουχτής), Γεωρδακής, Τελενιάτης (54′ Τράικο), Λάγος

ΕΠΣ Δωδεκανήσου (Θεοδώρου): Καλλίαρος (36′ Τσεπος), Λέντζας, Σαββάκης (53′ Καλογήρου) , Σκαλέρης, Πεταυράκης (58′ Χατζηνικολάου), Κέλογλου (39′ Γιωργαλλής), Κακακιός, Καρανικολάου, Πιζάνας (53′ Πάχος), Σάββας (58′ Κυριόπουλος), Ράμμος (53′ Υδραίου).

Φωτογραφικό Υλικό: Αντώνης Σολάρης

Δείτε σε επανάληψη τον αγώνα, σε περιγραφή Βαγγέλη Μαραγκού.