Με μία πολύ σημαντική απουσία θα κάνει ξεκινήσει το νέο Πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, καθώς σε αυτό δεν θα συμμετάσχει η Μαρία Γενιτσαρίδη.

Η 24χρονη ακραία μετά την παραμονή της στο νησί του Ηφαιστείου για ένα χρόνο, αγωνιζόμενη με τα χρώματα του ΑΟ Θήρας, θα μεταβεί στην Αγγλία για το μεταπτυχιακό της.

Αυτό σημαίνει πως το κεφάλαιο Ελλάδα κλείνει προς το παρών για την ίδια, παρά βέβαια τις προτάσεις που δέχτηκε τόσο από τη Σαντορίνη, όσο και από τον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν φάνηκε αρκετό όπως φάνηκε να κρατήσει την Μαρία Γενιτσαρίδη στην χώρα μας.

Βέβαια σε κάθε περίπτωση, η πρώην πλέον αθλήτρια του ΑΟ Θήρας, θα αναζητήσει το νέο σταθμό στην καριέρα της στο «νησί»..

Άλεξ Γεωργαντάς
Η σελίδα μας προσφέρει μια εναλλακτική πηγή πληροφόρησης στους αναγνώστες της από τον χώρο του Κυκλαδίτικου Αθλητισμού, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, απευθείας μεταδόσεις και πλούσιο παρασκήνιο. Έχοντας διαφορετική πολιτική ως προς το είδος της αντίληψης, απευθύνεται στο “δικό” της μερίδιο, όπου και της αναλογεί, με την υπόσχεση πως κάθε μέρα θα δυναμώνει περισσότερο. Σας ευχαριστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here