Σταυρός Κονιδάρης: «Τιμή για εμένα η στήριξη από τον κ. Θεοδωσιάδη, ευχαριστώ την ΕΠΣ Κυκλάδων για την εμπιστοσύνη της»

Εμφανώς ικανοποιημένος από τις εξελίξεις που αφορούσαν τους προπονητές των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο προπονητής του ΑΠΣ Κύθνου, Σταύρος Κονιδάρης. Το όνομά του δέσποζε σε αυτά των υποψηφίων, που θα αναλάμβαναν την μία από τις δύο θέσεις στην τεχνική ηγεσία των Μικτών, κάτι που έδειξε να ευχαριστεί ιδιαίτερα τον ίδιο.

Σε επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδα μας με τον Κ. Κονιδάρη, θέλησε αρχής γενομένης να ευχαριστήσει την ΕΠΣ Κυκλάδων, για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά, εκτιμάται το έργο του, από τους ανθρώπους του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το έργο που προσφέρω στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο εκτιμάται από την ΕΠΣ Κυκλάδων. Είναι πολύ ευχάριστο να σε εκτιμούν τόσο σαν προπονητή, όσο και σαν άνθρωπο», τόνισε ο κόουτς του ΑΠΣ Κύθνου αρχικά και συνέχισε: «Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να αναλάβω τις τύχες των Μικτών Ομάδων, καθώς δεν είμαι κάτοχος του διπλώματος UEFA B, όπως απαιτείται. Βέβαια είναι μέσα στις προσεχείς βλέψεις μου να το αποκτήσω, καθώς είμαι ένας άνθρωπος που δεν μένει στάσιμος και θέλει συνέχεια να ενημερώνεται γύρω από το ποδόσφαιρο».

Επαφή και στήριξη από τον Μιχάλη Θεοδωσιάδη

Παράλληλα, ο Σταύρος Κονιδάρης, δεν παρέλειψε να εγκωμιάσει τον πρόεδρο της Θύελλας Καμαρίου, Μιχάλη Θεοδωσιάδη, για την συνεχή στήριξη προς το πρόσωπό του, τονίζοντας πως είναι τιμή για τον ίδιο, παράγοντες σαν τον κ. Θεοδωσιάδη να μιλούν με τόσο κολακευτικά σχόλια, για το έργο του.

Αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Στάυρος Κονιδάρης και Μιχάλης Θεοδωσιάδης, συνυπήρξαν στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, όταν ο τελευταίος ανήκε στον Προεδρικό θώκο του συλλόγου και ο προπονητής του ΑΠΣ Κύθνου, αρχηγός.

«Νιώθω πολύ μεγάλη τιμή που από την στιγμή που δημοσιεύτηκαν τα ονόματα των υποψηφίων, για τις δύο θέσεις των προπονητών για τις Μικτές, ο πρόεδρος της Θύελλας Καμαρίου, Μιχάλης Θεοδωσιάδης, επικοινώνησε μαζί μου, λέγοντας πως με στηρίζει. 

Βέβαια δεν σας κρύβω πως από την στιγμή που ανέλαβε τις τύχες της Θύελλας Καμαρίου, ήρθαμε σε επαφή, για ενδεχόμενο συνεργασίας μας, κάτι που ήταν πρακτικά αδύνατο..

Θέλω όμως μέσα από την ιστοσελίδα σας, να ευχαριστήσω ακόμη μία φορά τον κ. Θεοδωσιάδη, για την στήριξή του.

«Καμάρι μου η Κ14..»

Τέλος ο Σταύρος Κονιδάρης μίλησε και για την Κ14 του ΑΠΣ Κύθνου, τονίζοντας πως αισθάνεται υπερήφανος για την εξέλιξη αυτών των παιδιών..

«Ότι και να πω για αυτά τα παιδιά είναι λίγο. Τα ανέλαβα σε πολύ μικρή ηλικία και αυτό που βλέπω είναι ότι οδηγούνται από την μία επιτυχία στην άλλη..

Προσωπικά η Κ14 είναι το καμάρι μου..»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ