Στα Κανάρια νησιά ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Στα Κανάρια νησιά ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Στα Κανάρια νησιά και συγκεκριμένα στο μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο από αυτά την Τενερίφη και στον Δήμο Guia de Isora  γίνεται η συνάντηση των εκπροσώπων των τριών ναυτικών Ομίλων της Τενερίφης (Ισπανία) , της Βάρνας (Βουλγαρίας) και της Σύρου (Ελλάδα) για το κλείσιμο του Προγράμματος Erasmus «Sailing on three seas».

Από το περασμένο Σάββατο 24 Νοεμβρίου μέχρι και την προσεχή Παρασκευή 30 Νοεμβρίου οι τρεις αντιπροσωπείες θα ολοκληρώσουν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και θα συντάξουν τον τελικό φάκελο που θα κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου εκπροσωπούν ο Στρατής  Μιχαήλ, ο Γιάννης Γρυπάρης και ο Ορέστης Βέλλης που στα πλαίσια των επαφών είχαν και συναντήσεις με αξιωματούχους της περιοχής όπως με τον Δήμαρχο. Οι διαδικασίες δεν είναι εύκολες όμως οι γνωριμίες, η ανταλλαγή απόψεων στα προπονητικά προγράμματα και οι εμπειρίες που αποκτούν οι ιστιοπλόοι που ανταγωνίζονται αθλητές και αθλήτριες από άλλες χώρες στα πλαίσια του προγράμματος είναι πολύτιμες.

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ