Στα χέρια της διοίκησης του Αστέρα Μαρμάρων η παραίτηση του Χρήστου Σάμιου

Όλα ανοιχτά είναι στον Αστέρα Μαρμάρων και την περίπτωση του Χρήστου Σάμιου, μετά το όσα διαδραματίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο προπονητής της ομάδας της Πάρου λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Παμμηλιακό, στον οποίο οι γηπεδούχοι γνώρισαν την ήττα με 0-3, δήλωσε την παραίτησή του, καθώς όπως τόνισε και ο ίδιος στην ιστοσελίδα μας, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πάρει μέρος σε τέτοιου είδους καταστάσεις.

«Είμαι πολύ εκνευρισμένος με τα όσα έγιναν. Πρώτη φορά συναντάω τέτοιες καταστάσεις» δήλωσε στο Arthografos.gr ο κ. Σάμιος, ενώ εν συνεχεία ανέφερε: «Εγώ έθεσα την παραίτησή μου στην διοίκηση, πλέον περιμένω να δω τι θα γίνει στην πορεία. Δεν θα σταματήσω να ασχολούμαι φυσικά. Αλλά από άλλο πόστο. Δεν μπορώ να βλέπω να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Δεν τα δέχομαι.

Θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί αλλιώς τα πράγματα, χωρίς η ομάδα μου να αναγκάζεται να αγωνιστεί με λύσεις έκτακτης ανάγκης, με μισό ρόστερ και σχεδόν σκοτεινό γήπεδο».

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων, όσον αφορά το θέμα του Χρήστου Σάμιου, κάτι που αν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικό, θα παραμείνει ως έχει, με αποτέλεσμα στον επόμενο αγώνα, η ομάδα να αγωνιστεί χωρίς τον προπονητή της στην άκρη του πάγκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ