Σκούνας: «Δεσπόζουσα θέση στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο ο Πανναξιακός»

Λίγο μετά την επισημοποίηση της έναρξης της συνεργασίας του με την ομάδα του Πανναξιακού, ο Δημήτρης Σκούνας μίλησε στον Νικόδημο Λιανό, τονίζοντας πως ο σύλλογος θα βασιστεί σε ποδοσφαιριστές από τη Νάξο, ενώ δεν θα υπάρξει η λογικής μιας ομάδας – ασανσέρ, η οποία θα βρίσκεται ανάμεσα στα τοπικά Πρωταθλήματα και την Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Η σχετική αναφορά του συλλόγου:

«Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Πανναξιακού έκανε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό aegean voice 107.5 και το Νικόδημο Λιανό ο προπονητής της ομάδας κ.Σκουνας.

Ο προπονητής μας έδωσε το σαφές στίγμα των σκέψεων και των σχεδίων του για τη νέα χρονιά.

Αφού σημείωσε ότι ο Πανναξιακός εκ των πραγμάτων έχει δεσπόζουσα θέση στο κυκλαδικό ποδόσφαιρο, τόνισε πως δεν είναι στη λογική του να στήσει μια ομαδα-ασανσερ μεταξύ τοπικού και γ’ εθνικής.

Αντίθετα,το πλάνο του κ.Σκουνα περιλαμβάνει την ανάδειξη όσο περισσότερο νέων ποδοσφαιριστών από τη Νάξο οι οποίοι θα δημιουργήσουν σταθερές βάσεις για τα επόμενα βήματα της ομάδας.

Σε αυτό θα βοηθήσει και η διεξαγωγή με τον καινούργιο τρόπο του φετινού πρωταθλήματος, καθώς οι ποδοσφαιριστές θα έχουν τη δυνατότητα για περισσότερα και υψηλότερης δυσκολίας παιχνίδια.

Το γραφείο τύπου.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ