Σε αναζήτηση των μεταγραφικών του κινήσεων, βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Πανναξιακός, με τις πληροφορίες να αναφέρουν για διπλή κρούση.

Ο ιστορικός σύλλογος από τη Νάξο επιστρέφει αυτό το Σάββατο στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας τον Καρτεράδο στη Σαντορίνη, ωστόσο οι ιθύνοντες που τρέχουν τις μεταγραφικές του εξελίξεις, βρίσκονται επί ποδός, έτσι ώστε η ομάδα να ενισχυθεί στον βαθμό που χρειάζεται.

Τα σενάρια που έφερναν επιθετικό στο νησί της Αριάδνης, φαίνεται να μην παίρνουν σάρκα και οστά, καθώς μέχρι και σήμερα δεν προχώρησε το θέμα.

Από εκεί και πέρα, ο Μιχάλης Αγγελής και οι συνεργάτες του «ξεψαχνίζουν» άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον σύλλογο, στην συνέχεια του Πρωταθλήματος στον 2ο γύρο και στα μπαράζ, όπου το level των αντιπάλων, θα είναι ποιοτικότερο, αλλά και πιο δυνατό.

Ήδη οι πληροφορίες μας λένε πως αυτές τις ημέρες, υπάρχουν 2 περιπτώσεις που εξετάζονται εκτενέστερα από την ομάδα. Μιλάμε για τις θέσεις τόσο του 10, όσο και του καθαρόαιμου επιθετικού. Για τον μέσο βέβαια, οι συστάσεις είναι πολύ θετικές, πράγμα που σημαίνει πως εάν προχωρήσουν αμφότεροι, στο να δοκιμαστεί ο ποδοσφαιριστής, τότε είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί και επίσημα.

Για την 2η περίπτωση του επιθετικού, βρισκόμαστε ακόμα σε πρώιμο στάδιο, ωστόσο η πρώτη κρούση έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα συνεχιστεί η κινητοποίηση των ανθρώπων του Πανναξιακού, ενώ και εμείς με την σειρά μας θα μπορούμε να δημοσιεύσουμε περισσότερα στοιχεία, αναφορικά με το τι μέλει γενέσθαι, στην αήττητη ομάδα του 3ου Ομίλου.