«Σαν Σήμερα» κάνει το μεγάλο «μπαμ» με Γιάννη Γιαννούλη

Πέρασε ακριβώς ένας χρόνος από την περίφημη ανακοίνωση του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια. Εκείνη η οποία έμελλε να ταράξει τον μπασκετικό χάρτη, όχι μόνο των Κυκλάδων, αλλά και όλης της Ελλάδας. Ο Γιάννης Γιαννούλης ήταν και επίσημα παίκτης της ομάδας της Απειράνθου..

Ο «Γιάν-Γιαν» ταξίδεψε στο νησί της Αριάδνης, ως ο νέος ηγέτης. Στο πρόσωπό του ο σύλλογος έβλεπε το όνειρο της ανόδου, στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, να έρχεται ολοένα και πιο κοντά.

Η ανακοίνωση που είχε εκδώσει στις 13 Αυγούστου του 2018, ανέφερε χαρακτηριστικά:

Ο Γιάννης Γιαννούλης έρχεται στον ΑΠ.Α.Σ «Τα Φανάρια» σε μια συνεργασία-έκπληξη!

Μια νέα σελίδα, στην αθλητική της ιστορία, ανοίγει η ομάδα της Νάξου ΑΠ.Α.Σ.

«Τα Φανάρια», εξασφαλίζοντας να έχει στο πλευρό της για τη σεζόν 2018-2019, τον Γιάννη Γιαννούλη!

Διαθέτοντας μια σπουδαία καριέρα στο μπάσκετ, και έχοντας αγωνιστεί με επιτυχία για τις μεγαλύτερες ομάδες αλλά και την Εθνική Ελλάδος, είναι έτοιμος να μεταδώσει στον ΑΠ.Α.Σ «Τα Φανάρια», την αγωνιστική του εμπειρία και τις αθλητικές του γνώσεις.

Παράλληλα, με ένα επιτελείο έμπειρων προπονητών, θα διοργανώσουν την περίοδο των Χριστουγέννων και στα τέλη Ιουνίου, δύο μπασκετικά-αθλητικά camp για μικρούς και μεγάλους, που θα αποτελέσουν μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στη Νάξο!

Ο Γιάννης Γιαννούλης στηρίζοντας τη νέα αγωνιστική σεζόν τον ΑΠ.Α.Σ «Τα Φανάρια», υπόσχεται να τους δώσει στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου, του Ιουνίου, την ώθηση για τη διάκριση και την άνοδο!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο


Το είπε και το.. έκανε

Ένα χρόνο ακριβώς αργότερα από την άνωθεν είδηση, ο Γιάννης Γιαννούλης ήταν από τους κυριότερους μοχλούς της αήττητης παρουσίας στο Πρωτάθλημα Κυκλάδων, αλλά και στην διαδικασία των μπαράζ, οδηγώντας την ομάδα της Νάξου, σε μία νέα εμπειρία.

Η παρουσία του και μόνο, τόσο στα τελικά της ΕΣΚ Κυκλάδων, όσο και στα μπαράζ ανόδου, ήταν υπερ-αρκετή, ώστε ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια να υλοποιήσει τον στόχο του.

Οι ιθύνοντες του σωματείου, στοιχημάτισαν πολλά, στην μπασκετική ευφυΐα του «Γιάν-Γιαν» και αυτός με την σειρά του, δικαίωσε τους πάντες.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα camp που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό της Νάξου, με τον Γιάννη Γιαννούλη, τους υπόλοιπους προπονητές και τον Νάσο Γαλακτερό, να πλαισιώνουν ακόμη μία πετυχημένη χρονιά, στις ακαδημαϊκές κατηγορίες.


Ερωτηματικό η παραμονή του

Επιστρέφοντας από το.. τότε στο σήμερα, η παραμονή του Γιάννη Γιαννούλη στον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Θέληση για εκ νέου συνεργασία υπάρχει και από τις δύο πλευρές, ακόμα και εάν ο Γιαννούλης υπηρετήσει τον σύλλογο, από νέο πόστο.

Προς το παρών δεν έχει διαρρεύσει κάτι από την μεριά του συλλόγου, ο οποίος όμως συνεχίζει να «μεγαλώνει» με μεταγραφικές κινήσεις αλλά και ανανεώσεις, που δείχνουν πως η άνοδος, ήταν μόνο η αρχή..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ