Μεγάλη ανατροπή για τον Α.Ο. Σερίφου στο θέμα της συμμετοχής της ομάδας στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Το βράδυ της Καθαρής Δευτέρας μετά από τρίωρο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο η διοίκηση του Σωματείου αποφάσισε να δηλώσει τελικά συμμετοχή κανονικά.

Ανταπόκριση Σέριφος: Μιχάλης Χρυσολωράς

 

Αυτή η απόφαση πάρθηκε έπειτα από τη μεγάλη δόση αγάπης και στήριξης που έλαβε η ομάδα από τον απλό κόσμο που εξέφρασε την επιθυμία να την ενισχύσει οικονομικά ώστε να είναι εφικτή η παρουσία της στην επόμενη φάση. Εννοείται ότι άμεση ήταν και ανταπόκριση των χορηγών. των συλλόγων και των φορέων του νησιού.
Κομβική ήταν και η παρουσία προσώπων που είχαν παραβρεθεί στο νησί λόγω του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας που έδωσαν έξτρα ώθηση στα μέλη του Δ.Σ. καθώς και η πρωτοβουλία του τέως προέδρου Σάββα Ράμπια να προσφέρει ένα σημαντικό ποσό.

Επίσης τεράστιο και κομβικό ρόλο έπαιξαν και οι δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Ράμπια που είναι από τους πλέον αγαπητούς ανθρώπους στο σωματείο έχοντας καταφέρει να αναδείξει τον Α.Ο.Σερίφου σε πρωταγωνιστή.

Το θέμα ήταν γνωστό από χθες το βράδυ αλλά σεβόμενοι την επιθυμία του σωματείου του Α.Ο. Σερίφου περιμέναμε την επίσημη ανακοίνωση.

Παρακάτω η ανακοίνωση που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook.

ME OMOΦΩNH AΠOΦAΣH TOY Δ.Σ KAI TH ΣYMΦΩNH ΓNΩMH TOY ΠPOΠONHTH, TEΛIKA H OMAΔA MAΣ ΘA ΣYNEXIΣEI ΣTHN B ΦAΣH TOY ΠPΩTAΘΛHMATOΣ ΓIA TA MΠAPAZ. EXONTAΣ ΠPOΘEΣH NA ANTIMETΩΠIΣOYME TIΣ OΠOIEΣ OIKONOMIKEΣ ΔYΣKOΛIEΣ KAI NA EKΠΛHPΩΣOYME TOYΣ ΣTOXOYΣ THΣ OMAΔAΣ MAΣ, EYEΛΠIΣTOYME ΣTH BOHΘEIA KAI ΣTHPIΞH OΛΩN TΩN ΣEPIΦIΩTΩN, ΦIΛΩN KAI XOPHΓΩN KAI TOYΣ EYXAPIΣTOYME OΛOYΣ EK TΩN ΠPOTEPΩN!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Α.Ο. Σερίφου.