Με «καρέ» του Λιβάνιου 4-2 ο Α.Ο. Σερίφου τον Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέα!!!

Χορταστικό παιχνίδι στη Σέριφο ανάμεσα στον Α.Ο. Σερίφου και τον Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέα, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων την τελευταία εβδομάδα.
Όλα τα είχε το ματς.
Έξι γκολ, σκληρές μάχες, ένα πέναλτι, ένα δοκάρι αλλά και εντάσεις μεταξύ των παιχτών.

Ανταπόκριση Σέριφος : Μιχάλης Χρυσολωράς  

Την 10η νίκη του σε 12 αγώνες πέτυχε η ομάδα του Γιάννη Ράμπια που βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία του 2ου ομίλου με 31 βαθμούς.
Στους 18 βαθμούς παραμένει ο Νηρέας σε 12 αγώνες επίσης.
 

 

 

 

Φάσεις και γκολ

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

1′ Γκολ Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ:
Επέλαση του Ρεβίνθη από αριστερά που κερδίζει το κόρνερ. Το εκτελεί γρήγορα με πάσα στον Παππά, ο οποίος κάνει τη σέντρα με αποδέκτη τον Λιβάνιο. Ο τελευταίος προσπαθεί να πιάσει ένα γυριστό, δεν τα καταφέρνει, αλλά τελικά όπως είναι πεσμένος σουτάρει και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα!!! 1-0.

15΄Γκολ Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ:
Ο Λιβάνιος παίρνει τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, βλέπει τον Βασιλάρη εκτός εστίας και έχει την καταπληκτική έμπνευση να τον κρεμάσει!!! Φοβερό γκολ για τον επιθετικό του Α.Ο.Σ.!!! 2-0.

18′ Ευκαιρία Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ:
Εκτέλεση φάουλ  του Παπαδόπουλου Βαγγέλη από αριστερά καρφωτή κεφαλιά του Αρκουλή, καταλήγει λίγο άουτ.

19΄Ευκαιρία Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ:
Ο Ραμπαβίλας γίνεται αποδέκτης της μπάλας αλλά σουτάρει ψηλά.

27΄Γκολ Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ:
Ο Παπαδόπουλος Δημήτρης παίρνει την κεφαλιά στο κέντρο, η οποία καταλήγει στον Λιβάνιο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Εκείνος κοντρολάρει και χωρίς δεύτερη σκέψη σουτάρει δυνατά και συρτά στην γωνία του Βασιλάρη σημειώνοντας χατ-τρικ!!! 3-0.

30΄Γκολ Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ:
Εκτέλεση φάουλ από τον Ραμπαβίλα με γλυκιά σέντρα, γυριστή κεφαλιά από τον Μπαμπαλλιού, προσπαθεί να σώσει ο Βαλσαμάκης αλλά η μπάλα περνάει τη γραμμή. 3-1.


Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

52΄Γκολ Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ:
Πέναλτι κερδίζει ο Νηρέας. Ανατροπή του Ραμπαβίλα από τον Μαγουλά Αντώνη.
Ο Ραμπαβίλας αναλαμβάνει την εκτέλεση και γράφει το 3-2.

56΄Ευκαιρία Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ:
Σουτ του Παππά έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

70΄Γκολ Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ:
Σέντρα του Παππά από αριστερά, η μπάλα περνάει από όλους και καταλήγει δεξιά στον Ρεβίνθη ο οποίος σεντράρει με το κεφάλι, ο Λιβάνιος κάνει την προβολή, δε μπορεί να διώξει ο Βασιλάρης και 4-2 για τον Α.Ο.Σερίφου με τέσσερα τέρματα του Λιβάνιου!!!!

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Α’ Βοηθός Διαιτητή: ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΣ
Β’ Βοηθός Διαιτητή: ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

 

Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ: (Ράμπιας Γιάννης)
Βαλσαμάκης Κοσμάς, Βαλσαμάκης Κων., Παγιολάρι Μ., Παρίσης Κ. (85΄Ρεβίνθης Νίκος), Μουστάκας Α., Μαγουλάς Αντώνης, Λιβάνιος Μ.(78΄Ατσόνιος), Παπαδόπουλος Δ., Παρίσης Δ.(46΄Μαγουλάς Αλέξ.), Ρεβίνθης Κων.(89΄Αδελιανάκης Γ.), Παππάς Γ.

Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ: (Μοστράτος Νίκος)
Βασιλάρης Δ., Ραμπαβίλας Χ.(82΄Τριπολιτσιώτης), Ζουμής Η., , Allko D., Ρεσουλάι Γ., Παπαδόπουλος Ευαγ., Μπαμπαλλιού Β.(86′ Βοκα Κ.), Σιμόπουλος Κ., Ρούσσος Γ., Βράπι Α., Αρκουλής Ν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ