Πρόταση να ανέβουν όλοι οι δευτεραθλητές των τοπικών στην Γ’ Εθνική!

Διαβάστε το ενδιαφέρον άρθρο από την αθλητική ιστοσελίδα patragoal, μέσα στο οποίο αναφέρεται, πως την επόμενη εβδομάδα η ΕΠΣ Αχαΐας θα καταθέσει πρόταση για δημιουργία 10 Ομίλων στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, πράγμα που σημαίνει πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα δώσει το εισιτήριο της ανόδου και στους δευτεραθλητές όλων των Ενώσεων.

Αυτό έχει άμεσο ενδιαφερόμενο βέβαια τον Πανναξιακό, ο οποίος εάν υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, θα πάρει τον δρόμο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Πάντως οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως κάτι τέτοιο δύσκολα θα επιτευχθεί, όσο και να ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Η διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας έχει μπει μπροστάρης για την δημιουργία των 10 ομίλων στην Γ΄ Εθνική από την νέα περίοδο.

Την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσει επίσημα της πρότασή της, για να συζητηθεί στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ για να κάνει την εισήγηση της, ώστε η τελική απόφαση να παρθεί στην γενική συνέλευση του Ιουνίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η ΕΠΣ Αχαΐας έχει προτείνει να υποβιβαστούν δυο ομάδες τελικά από κάθε όμιλο από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής που έχει ολοκληρωθεί αλλά και να ανέβουν όλοι οι δευτεραθλητές των τοπικών πρωταθλημάτων.

Σύμφωνα με το σχέδιο της Ένωσης προτείνεται η νέα Γ΄ Εθνική να έχει 165-170 ομάδες την νέα περίοδο και αν εγκριθεί σημαίνει ότι παραμένουν Παναιγιάλειος και Πανμοβριακός που έχουν υποβιβαστεί αλλά ταυτόχρονα σημαίνει και άνοδο του Ατρόμητου Πατρών ως δευτεραθλητής της ΕΠΣ Αχαΐας!

Τι κερδίζει με αυτό το πλάνο; Θα αποφευχθούν τοποθετήσεις ομάδων σε ομίλους με ομάδες νησιών όπως έγινε φέτος όπου οι ομάδες της Αχαΐας ήσαν σε όμιλο με τις ομάδες της Ρόδου, ενώ οι ομάδες της Κρήτης θα έχουν τον δικό τους όμιλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας στο σχέδιο που θα καταθέσει προτείνει όμιλο για τις ομάδες της Αχαΐας με Ηλεία, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Κόρινθο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ