Πλήθος προσωπικοτήτων στην πίτα του ΑΜΣ Φιλωτίου

Με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικου και των ιερέων της ενορίας μας Πάπα Γιάννη Μανιού του Παπά Γιώργη Προπόνα και του Πατρος Δωροθέου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Συλλόγου Φιλωτιτών η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου Νάξου «Ο Ζευς».

Ο Σεβασμιότατος απηύθυνε τις ευχές του στο πρόεδρο Γιάννη Ψαρά και το Διοικητικό Συμβούλιο, τους αθλητές τους προπονητές για υγεία και αθλητικές επιτυχίες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος ο Αντιπεριφερειάρχης και έπαρχος της Π.Ε. Νάξου, Γιάννης Μαργαρίτης, ενώ μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Μανώλης Πολυκρέτης, ο Αντιδήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Μανιός, ο Αντιδήμαρχος Δρυμαλιας Νίκος Σιδερής, ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Αργύρης Ανεβλαβής, οι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι δήμαρχοι, Βασίλης Βρούτσης, Γιάννης Κορρές και ο Ιάκωβος Γιακουμής και ο αντιπρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, Αντώνης Μανιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ