Περουβιανή διεθνής διαγώνια ανακοίνωσε ο Πανναξιακός ΑΟΝ

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ με τις μεταγραφικές κινήσεις για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του σωματείου.

Πριν λίγα λεπτά ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου το τελευταίο κομμάτι στο παζλ που χτίζει ο προπονητής της ομάδας κ. Οικονόμου. Από το ρόστερ του Πανναξιακού έλειπε η αθλήτρια που θα κάλυπτε την θέση της διαγώνιας, το όνομα της οποίας η διοίκηση το κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Περουβιανή Κάρλα «Κοτίτο» Ρουέντα είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με την διοίκηση του ΠΑΟΝ και άξιο απορίας είναι γιατί επέλεξαν να την ανακοινώσουν σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Carla De Pilar Rueda, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η 29χρονη Περουβιανή διεθνής αθλήτρια ύψους 185εκ αγωνίζεται ως διαγώνια και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Carla De Pilar Rueda στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ