Λίγες ώρες απέμειναν για την πρώτη σέντρα στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και ήδη οι ιθύνοντες του Πανθηραϊκού ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές που θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογο, σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανθηραϊκού αναφέρει τα εξής:

Ξεκινάει αύριο, καιρού επιτρέποντος, στη Σύρο η πρώτη φάση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14 και Κ16, όπου οι ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων θα βρεθούν αντιμέτωπες με τις αντίστοιχες ομάδες των ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Λέσβου, Σάμου και Χίου.

Ο Πανθηραϊκός θα εκπροσωπηθεί στη διοργάνωση από πέντε ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τον Άγγελο Κρεμμύδα(Κ16) και τους Άγγελο Βαμβακούση, Ανδρέα Φέγγη, Παναγιώτη Ξαγοράρη και Άρη Ζεκιράϊ(Κ14), οι οποίοι κλήθηκαν από τον Ενωσιακό μας προπονητή κ. Γιώργο Μοστράτο για να στελεχώσουν τις μικτές μας ομάδες.

Η ομάδα μας εύχεται στους ποδοσφαιριστές των μικτών ομάδων, τον ενωσιακό προπονητή και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κυκλάδων καλή επιτυχία στο τουρνουά. Είμαστε βέβαιοι ότι οι αντιπροσωπευτικές ομάδες της Ένωσής μας θα μας κάνουν υπερήφανους με την προσπάθειες τους για ακόμη μια χρονιά.