Δευτέρα 15 Ιούλιος 2019.

Πανναξιακός ΑΟΝ: Κυκλοφόρησε η κάρτα φιλάθλου | Εξελίξεις για την νέα σεζόν

Κυκλοφόρησε η «Κάρτα φιλάθλου» του Πανναξιακού ΑΟΝ για την σεζόν 2019-2020 δείγμα ότι οι άνθρωποι του Πανναξιακού συνεχίζουν να εργάζονται πάνω στον σχεδιασμό της νέας σεζόν παράλληλα με τις διοικητικές εξελίξεις.

Η «Κάρτα φιλάθλου» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η ανακοίνωση του συλλόγου, είναι η έμπρακτη απόδειξη στήριξης στον σύλλογο και στα αγωνιστικά του τμήματα καθώς και στα τμήματα υποδομών, απευθύνεται σε όλους τους φίλους του Πανναξιακού ΑΟΝ και το κόστος απόκτησης της είναι 100 ευρώ.

Με ανακοίνωση του το σωματείο ενημέρωσε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε νέα αναβολή των εκλογών για νέα διοίκηση και δεν είναι άλλοι από τις εθνικές εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς το ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι στραμμένο στην εκλογή νέου δημάρχου στο νησί με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόθεση επαρκούς προσέλευσης στις εκλογές του συλλόγου.

Οι υπεύθυνοι πάντως του Πανναξιακού ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με αθλήτριες για την νέα σεζόν καθώς 4 αθλήτριες από το περσινό ρόστερ φαίνεται να έχουν συμφωνήσει με άλλους συλλόγους της Α1 γυναικών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ