Πανναξιακός ΑΟ: Συγχαρητήρια στους παμπαίδες και τις παγκορασίδες για το Πανελλήνιο της Χαλκίδας

O φίλαθλος κόσμος της Νάξου και το νέο Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τους παμπαίδες-παγακορασίδες πρωταθλητές στίβου της ομάδας που διακρίθηκαν στο πρόσφατο αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στη Χαλκίδα το διήμερο 13-14/07 .

Ειδικότερα η πρωταθλήτρια των 300μ Τουρλάκη Πηνελόπη κατέπληξε με το μεγάλο ατομικό ρεκόρ 42.04 και την 4η θέση στο αγώνισμα αυτό.Ακόμα η παγκορασίδα Β πρωταθλήτρια (12 ετών) του άλματος εις ύψος Σέργη Δήμητρα κατέλαβε την 8η θέση με την επίδοση 1.50 που αποτελεί την καλύτερη θέση απ όλες τις άλλες αθλήτριες της ίδιας ηλικίας.

Επίσης και οι υπόλοιποι αθλητές (Δρίτσα Σοφία,Χωματάς Γιώργος,Ζιακόπουλος Μιλτιάδης,Σταυρίτη Αικατερίνη και Λιβανίου Καλλιόπη) πέτυχαν πολύ καλές επιδόσεις.

Πρέπει να τονίσουμε τις σημαντικές απουσίες των πρωταθλητριών μας Μαζαύλη Κυριακής (σφαιροβολία) και Λιαρμακοπούλου Μαρίνας (300μ) που επηρέασαν το συνολικό αποτέλεσμα. Παρόλ αυτά η ομάδα μας κατέλαβε σημαντικότατη θέση στη γενική κατάταξη.(18 βαθμοί)

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα  τον κ.Καρούση Δημήτρη που βοήθησε πάρα πολύ στην σίτιση και διαμονή των αθλητών αλλά και τους κυρίους Κατσαρά Ευάγγελο και Καραθανάση Βασίλη για την διαμονή-προετοιμασία των αθλητριών, όπως επίσης και τα εστιατόρια Λαδόχαρτο,σουβλάκι ο Μάκης,Πικάντικο,Yasouvlaki,Ειρήνης,Relax,Mεζε Μεζε,Μεταξύ μας,Σαρρής,Νίκος,Αποστόλης,Dal Profesore,1926,Scirocco,Το Ελληνικό για τη σίτιση-προετοιμασία των αθλητριών.

Τέλος θερμά ευχαριστήρια στην ΕΑΣ Νάξου στην εταιρία SEAJETS και στον απλό Ναξιώτη πολίτη που βοήθησαν τα μέγιστα όχι μόνο στη επιτυχία του συγκεκριμένου πρωταθλήματος αλλά και των υπολοίπων.

                           ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Πρόεδρος                                           Έφορος  Στίβου

Βαγγέλης Καρλοβιτς                        Φράγκου Αλέξανδρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ