Πανναξιακός – ΑΟ Ερμούπολης: Την Κυριακή 5 Μαΐου ο δεύτερος ημιτελικός

Για την Κυριακή 5 Μαΐου ορίστηκε ο δεύτερος ημιτελικός των πλέϊ οφ των Ανδρών, ανάμεσα στον Πανναξιακό και τον ΑΟ Ερμούπολης.

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη αναμετρηθεί για τον πρώτο ημιτελικό, με τον ΑΟ Ερμούπολης να κάνει το 1-0 στην σειρά των αγώνων, επικρατώντας του Πανναξιακού με 70-59.

Ο Ανδρέας Μαύρος γνωρίζει πολύ καλά πως ο αντίπαλος θα προβάλλει μεγαλύτερη αντίσταση μέσα στην έδρα του, ωστόσο δεν δείχνει να τον ανησυχεί κάτι τέτοιο, αφού όπως είχε τονίσει και στην ιστοσελίδα μας, έχει εμπιστοσύνη ως προς τον τρόπο που θα προσεγγίσει η ομάδα του, το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Από την άλλη ο Τάσος Βάβουλας, πέρα από τα προβλήματα που αντιμετώπισε φέτος και στα οποία στάθηκε σε δηλώσεις του στο Arthografos.gr, σίγουρα θα επιδιώξει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, ώστε να πάει την σειρά των αγώνων και πάλι στη Σύρο.

Περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν, αν και όπως λένε χαρακτηριστικά τόσο οι αθλητές, όσο και οι παράγοντες του συλλόγου, ο Πανναξιακός έχει ξεπεράσει φέτος, ακόμα και τις δυνατότητές του, κάτι βέβαια που τόνισε και ο Γιάννης Μαγγιώρος.

Ο δεύτερος ημιτελικός σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΣΚ Κυκλάδων, θα διεξαχθεί την άλλη Κυριακή στις 5 Μαΐου, στις 14:00 στο «Δ. Περιστεράκης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ