Κυριακή 21 Ιούλιος 2019.

Παναγιώτης Μπουζαλάκος: «Ο Περιστεριώνας θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό, εκπροσωπώντας το Κυκλαδίτικο μπάσκετ»

Από τους σημαντικότερους λίθους, των μεγάλων επιτυχιών, του Περιστεριώνα Τήνου τα τελευταία χρόνια. Και πως να μην είναι άλλωστε, καθώς ο ίδιος οδηγεί την ομάδα, από την θέση του Προέδρου, έχοντας βέβαια στο πλευρό του ανθρώπους, που πέρα από την πολύ μεγάλη αγάπη που δείχνουν για το μπάσκετ, γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν, έτσι ώστε το νησί της Τήνου, να ζει συνεχώς, μεγαλειώδες καταστάσεις.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Μπουζαλάκο.

Η γνώμη του ούτως ή άλλως θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς και φέτος ο Περιστεριώνας Τήνου πρωταγωνίστησε στο Κυκλαδίτικο μπάσκετ.

Ταυτόχρονα δε, μετά την κλήρωση για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα τόσο των Παίδων όσο και των Κορασίδων, ο ίδιος μέσω των δηλώσεών του στο Arthografos.gr, τόνισε συν τοις άλλοις, πως παρότι το κόστος συμμετοχής είναι εξαιρετικά μεγάλο, ο σύλλογος θα δώσει το παρών, ανταμείβοντας τους αθλητές για την προσπάθειά τους.

«H φετινή χρονιά ήταν όπως και πέρυσι, άκρως επιτυχημένη σε αγωνιστικό επίπεδο. Συνάμα όμως για εμάς η μεγαλύτερη επιτυχία, ήταν ότι η ομάδα συμμετείχε σε όλα τα πρωταθλήματα και στα αγόρια και στα κορίτσια.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας αριθμεί πάνω από 150 αθλητές και αθλήτριες και ελπίζουμε ο αριθμός αυτός του χρόνου να αυξηθεί. Σημαντικότερος στόχος για του χρόνου είναι ο ίδιος με το φετινό, να βάλουμε τα παιδιά στο γήπεδο να αγαπήσουν, μέσα από το μπάσκετ, τον αθλητισμό, να απολαύσουν τα νιάτα τους και τη ζωή τους ακολουθώντας ένα δραστήριο τρόπο ζωής χωρίς καταχρήσεις», τόνισε ο Παναγιώτης Μπουζαλάκος, ενώ στη συνέχεια δήλωσε και για τις κληρώσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων:

«Σήμερα μάθαμε και το πρόγραμμα των κληρώσεων για τη συμμετοχή των ομάδων μας στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Πρέπει να ξέρετε ότι είναι πολύ μεγάλο το κόστος συμμετοχής, αλλά με την προσπάθεια όλων φέτος δηλώσαμε συμμετοχή και στα 3 τμήματα, ώστε να ανταμείψουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες μας, για τη δουλεία και την αφοσίωση τους στην ομάδα μας.

Ο Περιστεριώνας όπως έχεις αποδείξει και στο παρελθόν, θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό εκπροσωπώντας το Κυκλαδίτικο μπάσκετ.

Ευχή μας να γυρίσουν πίσω τα παιδιά μας γεμάτα νέες εμπειρίες χωρίς τραυματισμούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ