Οι προτάσεις στον Μιχάλη Πολυτάρχου, η Α1 και το κεφάλαιο Ολυμπιακός

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το ρεπορτάζ που αφορά τον Ναξιώτη Μιχάλη Πολυτάρχου και την ομάδα που εν τέλει θα συνεχίσει την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του arthografos.gr, ο Μιχάλης Πολυτάρχου σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί την νέα σεζόν στην Α1 για χάρη του Κολοσσού Ρόδου. Η πρόταση που έχει δεχθεί από τον Κολοσσό είναι αρκετά δελεαστική και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει και κάποια εξέλιξη.

Η συμμετοχή του ηγετικού γκαρντ στην Α1, δεν είναι από τις άμεσες προτεραιότητες του ίδιου, ωστόσο ο Κολοσσός Ρόδου, έχει ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, μία πολύ δελεαστική προσφορά.

Βέβαια μία ακόμη ομάδα που βρίσκεται στα πλάνα του Μιχάλη Πολυτάρχου είναι και ο Ερμής Αγιάς, αφού και από εκεί η οικονομική προσφορά δεν είμαι αμελητέα..

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και ένα μικρό παραθυράκι που ακούει στο όνομα «Ολυμπιακός». Οι ερυθρόλευκοι εάν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικό, θα αγωνιστούν την νέα χρονιά στην Α2, με τον Μιχάλη Πολυτάρχου να βρίσκεται στις σημειώσεις τους..

Οι προτάσεις που δέχεται καθημερινά ο Μιχάλης Πολυτάρχου, δείχνουν πόσο υπολογίζουν οι ομάδες στις ικανότητές του, προσφέροντάς του συμβόλαια, τα οποία και συγκριτικά με τις οικονομικές δυσκολίες του αθλήματος, είναι ιδιαίτερα ψηλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ