Δευτέρα 15 Ιούλιος 2019.

Οι χορηγικές και μεταγραφικές εξελίξεις στον ΑΟ Πύργου

Άλεξ Γεωργαντά
Άλεξ Γεωργαντάς

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καλοκαιρινή περίοδο και οι περισσότεροι να ασχολούνται με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, στον ΑΟ Πύργου ωστόσο κινητοποιούνται, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα, για την νέα χρονιά, στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ΝΙΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ZARA ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Με ένα πολύ μεγάλο brand θα ντύνεται φέτος η ομάδα του ΑΟ Πύργου, καθώς η ενδυμασία της θα φέρει την επωνυμία της NIKE, μετά την συμφωνία μεταξύ της εταιρίας και του συλλόγου.

Επιπλέον όσον αφορά το ενδυματολογικό σκέλος, το team του ΑΟ Πύργου θα ντύνεται με ρούχα από το κατάστημα Αμαρουσίου στην Αθήνα με την επωνυμία «ZARA».

Πρόκειται για δύο σπουδαίες χορηγικές συμφωνίες για τον σύλλογο.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Όσον αφορά το μεταγραφικό σκέλος στον ΑΟ Πύργου, η ομάδα της Σαντορίνης έχει προχωρήσει ήδη σε τέσσερις ουσιαστικές κινήσεις, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον Άρη Ντεκίδη, Γιάννη Κυλόγλου, τον 24χρονο μέσο Ιμεράι και τον αμυντικό, Λούκας Βρενάγκρ.

Πρόκειται για μία τετράδα ποδοσφαιριστών, που αναμένεται να βοηθήσουν στα μέγιστα τον ΑΟ Πύργου, δίνοντας στον Αλέξη Κωνσταντόπουλο, την δυνατότητα να ενδυναμώσει το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Βέβαια ο φάκελος «μεταγραφολογία» δεν έχει ολοκληρωθεί στους Σαντορινιούς, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας, βρίσκονται αυτό το διάστημα σε συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές, κάτι που σημαίνει πως μέσα στο επόμενο διάστημα, δεν αποκλείεται να έχουμε εκ νέου εξελίξεις.

Αλέξης Κωνσταντόπουλος: «Στόχος η γρήγορη σωτηρία»

Ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος, ήταν ένας εκ των πρωτεργατών της θετικής πορείας που κατέγραψε ο ΑΟ Πύργου στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, στον 3ο Όμιλο. Ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, πως και του χρόνου στόχος παραμένει η σωτηρία, ανεβάζοντας παράλληλα επίπεδο τον σύλλογο οργανωτικά, σε όλους τους τομείς:

«Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και για του χρόνου. Γρήγορη σωτηρία και το να συνεχίζουμε να ανεβάζουμε το επίπεδο οργανωτικά, σε όλους τους τομείς».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ