Νίκος Κωτσοβός: «Υπήρχε διάθεση, σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος»

Τα πρώτα συμπεράσματα, στον φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη με την ομάδα του Κερατσινίου, έβγαλε ο προπονητής της Άνω Μεράς, Νίκος Κωτσοβός.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, σε έναν αγώνα που η Άνω Μερά έδειξε πως βρίσκεται σε ικανοποιητικό στάδιο, τηρουμένων των αναλογιών και της χρονικής στιγμής που βρισκόμαστε.

Λίγη ώρα αργότερα ο Νίκος Κωτσοβός μίλησε στο arthografos.gr, επισημαίνοντας αυτά που είδε από τους ποδοσφαιριστές του, τόνισε πως έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου.

«Η προετοιμασία της ομάδας πάει αρκετά καλά. Στο πρώτο φιλικό που διεξήχθη σήμερα ήμασταν κάπως μουδιασμένοι, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, καθώς βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή.

Θεωρώ πως στα επόμενα 2 φιλικά θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Το θετικό είναι ότι υπήρχε διάθεση και κάποια πράγματα που θέλαμε, βγήκανε στο γήπεδο. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος».

Όσον αφορά τον φάκελο μεταγραφές, ο Νίκος Κωστοβός τόνισε: «Θέλουμε τουλάχιστον 3 ποδοσφαιριστές. Τον ένα τον αποκτήσαμε. (σ.σ. Αχείμαστο).

Βρισκόμαστε σε αναζήτηση ενός δεξί μπακ και ενός χαφ».


3μερο ρεπο – επιστροφή το Σάββατο

Πλέον και μετά το φιλικό με το Κερατσίνι, οι ποδοσφαιριστές της Άνω Μεράς θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για λίγες ημέρες, καθώς πήραν τριήμερο ρεπό.

Η επιστροφή έχει οριστεί για το ερχόμενο Σάββατο, όπου και θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ