Νέος Α.Ο.Σ: «Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε μια πρωτοφανή επίθεση από άλλη ακαδημία»

ΝΕΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα δεχόμαστε μια πρωτοφανή επίθεση με πολλούς και διάφορους τρόπους από άλλη Ακαδημία που επισκιάζει τις επιθέσεις της των προηγούμενων ετών. Σκοπός ήταν και είναι η μεταγραφή ταλέντων στην δική τους ομάδα.

Παρουσιάζεται σαν η Ακαδημία που με την δήθεν προπονητική ικανότητά της θα γίνει το σκαλοπάτι για την επαγγελματική σταδιοδρομία των μικρών ποδοσφαιριστών. Είναι τραγικό να τάζεις σε 8χρονο ότι θα τον πας στον Παναθηναϊκό. Όσοι πραγματικά γνωρίζουν από ποδόσφαιρο καταλαβαίνουν το μέγεθος της κοροϊδίας, για όσους δεν γνωρίζουν, καλό θα ήταν να αποκτούν καλύτερη πληροφόρηση.

Εμείς σαν πραγματική Ακαδημία ποδοσφαίρου θα συνεχίσουμε την δουλειά μας και αυτοί ας κάθονται στη γωνία να αναζητούν τα τηλέφωνα των γονέων των αθλητών που θα αναδεικνύουμε.
Όσους αθλητές καταφέρουν με τα ψέματά τους να τα εντάξουν στην ομάδα τους να είναι σίγουροι ότι σε λίγο η Ακαδημία μας θα έχει ετοιμάσει ακόμα περισσότερους.

Στηθείτε λοιπόν στη γωνία και περιμένετε.

Γιάννης Βαμβακούσης
Υπεύθυνος Ακαδημίας
ΝΕΟΥ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

Άλεξ Γεωργαντάς
Απόφοιτος της σχολής ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Αθλητικής Δημοσιογραφίας. Υπηρετώντας την ιστορικότερη εφημερίδα της Ελλάδας, την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ, αλλά και της SPORTIME, στα της Αθήνας, η στροφή στον Κυκλαδίτικο Αθλητισμό, ήταν από τις σημαντικότερες αλλά και σπουδαιότερες επαγγελματικές αποφάσεις, στον χώρο αυτό.