Δευτέρα 15 Ιούλιος 2019.

Μύκονος: Στο νησί των ανέμων κυκλοφορούν τα 8 ελληνικά Replicar Hellas Buggy

Το νέο βήμα της Replicar Hellas, της ελληνική εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου και κατασκευάζει χειροποίητα μοντέλα ρέπλικες, ακούει στο όνομα Buggy.

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

Πρόκειται για την αναβίωση του θρυλικού Buggy της δεκαετίας του ’60 που φέρει ελάχιστα σύγχρονα χαρακτηριστικά και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ακόμα και σε περιοχές που κυκλοφορεί όπως είναι η Μύκονος.

Τα 8 πρώτα "πινακιδωμένα" Replicar Hellas Buggy κυκλοφορούν στη Μύκονο σε διάφορα... χρώματα

Στη Μύκονο κυκλοφορούν τα πρώτα Buggy…

Ήδη τα πρώτα 8 αυτοκίνητα βρίσκονται στο νησί των ανέμων και αυτά είναι τα πρώτα που κυκλοφορούν στη Για να τα νοικιάσεις θα πρέπει πρώτα να περάσεις από μία μικρή εκπαίδευση…χώρα με ελληνικές πινακίδες!

Η εταιρεία Remezzo Rental είναι αυτή που επένδυσε στο ελληνικό αυτοκίνητο που κατασκευάζεται στην Κατερίνη και ήδη έχει ξεκινήσει να τα νοικιάζει σε όσους ενδιαφέρονται να κινηθούν και να οδηγήσουν κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Σημαντική προϋπόθεση (για όσους σκέφτονται να το νοικιάσουν) είναι η εκπαίδευση από το ειδικευμένο προσωπικό, καθώς η οδήγησή του δεν θυμίζει σε τίποτα σύγχρονο αυτοκίνητο και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Το καλοκαίρι θα είναι... καυτό!

Κινητήρας 1.6 λίτρων

Τα Replicar Hellas Buggy κυκλοφορούν σε ξεχωριστούς χρωματισμούς (ακόμα και…ροζ έχει η γκάμα) και Το Buggy μαγνητίζει τα βλέμματα ακόμα και στη Μύκονο…προκαλούν τα βλέμματα ακόμα και στη Μύκονο.

Τα συγκεκριμένα εφοδιάζονται με κινητήρα 1.6 λίτρων που αποδίδει 60 ίππους. Η κατασκευή τους σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή ενώ η αίσθηση που σου μεταφέρει όταν βρίσκεται πίσω από το τιμόνι είναι μοναδική.

Όπως θα δείτε από τις αποκλειστικές εικόνες του zougla.gr ήδη τα αυτοκίνητα κάνουν θραύση ακόμα και στο γυναικείο πληθυσμό…

Μαγνήτης και για τον γυναικείο πληθυσμό το Replicar Hellas Buggy...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ