Κυριακή 21 Ιούλιος 2019.

Μπάσκετ – Παίδες: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Πλοηγού Αντιπάρου και κορυφή στον Όμιλό του [pics – stats]

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πήρε η ομάδα του Πλοηγού Αντιπάρου, για το Πρωτάθλημα των Παίδων, καθώς επικράτησε του ΑΟ Πάρου με 52-71, πιάνοντας κορυφή στον Β’ Όμιλο!

Η ομάδα του κ. Αγγελάκου, μετά το νικηφόρο παιχνίδι της και επί της ΑΕ Σαντορίνης, έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι πως είναι από τα φαβορί κατάκτησης της πρώτης θέσης του ομίλου της.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι μέχρι και το τέλος της 3ης περιόδου, μέχρι που ο Πλοηγός πάτησε γκάζι, πετυχαίνοντας στην 4η, 30 πόντους, κάτι φυσικά που του έδωσε την νίκη.

Από την άλλη το συγκρότημα του Θοδωρή Καζακίδη, ενώ ήταν μέσα στο παιχνίδι, στο μεγαλύτερο μέρος του, δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στο τελευταίο δεκάλεπτο, γνωρίζοντας την ήττα.

Για την ιστορία, ο Πλοηγός σημείωσε (όπως και στο παιχνίδι με την Σαντορίνη) 71 πόντους..

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 17-16, 27-27, 38-41, 52-71.

Διαιτητές: Θεοδοσίου, Σαμοθράκης.

ΑΟΠ (Καζακίδης): Λάβδας 3 (1), Αλιπράντης 19 (2), Μπομποτάς, Γυφτόπουλος 9, Πάσσαρης, Δαφερέρας, Θωμόπουλος 11 (1), Δρόσος 4, Καπετανέας, Ανδρεάδης 2, Σκιαδάς, Πετρόπουλος 4.

Πλοηγός Αντιπάρου (Αγγελάκος): Λασκαρίδης, Ανδρ. Φαρούπος 9, Π. Μαρινάτος Π., Δ. Μαρινάτος 6, Χρ. Φαρούπος 11, Χρ. Αθανασίου, Χιούσα 8, Καλάργυρος 14, Σκιαδάς, Τριαντάφυλλος 23 (2), Φρ. Αθανασίου.

Φωτογραφικό υλικό από τον Άκη Αλιπραντή.

Τα αποτελέσματα της ΕΣΚ Κυκλάδων 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ