Δευτέρα 15 Ιούλιος 2019.

Μπαράζ ανόδου: Για Αθήνα λένε οι πληροφορίες, διεκδικεί τις πιθανότητές του ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια για Νάξο

Άλεξ Γεωργαντά
Άλεξ Γεωργαντάς

Ρεπορτάζ του 12sports αναφέρει πως τα μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία θα διεξαχθούν εν τέλει στην Αθήνα (σε γήπεδο που δεν έχει οριστεί ακόμα), χωρίς κάτι ωστόσο να έχει επισημοποιηθεί..

Το εν λόγω δημοσίευμα:

Στην Αθήνα και όχι στη Νάξο θα διεξαχθούν τελικά οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Κι αυτό γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα μετακίνησης προς τη Νάξο απ’ όλες τις ομάδες που θα πάρουν μέρος, ενώ η Ομοσπονδία ψάχνει ήδη για το γήπεδο που θα γίνουν οι αγώνες από 24 έως 28 Ιουνίου. Την άνοδο θα διεκδικήσουν φέτος η Α.Ε. Δικαίου, τα Φανάρια Νάξου, ο Ηρακλής Ικαρίας, ο Παπάδος Γέρας και ο πρωταθλητής της Τ.Ε. Χίου (Φ.Ο. Βροντάδου ή Όμηρος), με τους πρωταθλητές Κυκλάδων να φαντάζουν ως το φαβορί.


Τίποτα τελεσίδικο ακόμα

Βέβαια οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως, όσο αυτό το ενδεχόμενο δεν επισημοποιείται, τόσο είναι ανοιχτό το σενάριο διεξαγωγής των μπαράζ στη Νάξο, με τους ανθρώπους του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια να προσπαθούν να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες προκύπτουν, διεκδικώντας τις όποιες πιθανότητες τους αναλογούν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ