Μπαίνουν στα ημιτελικά ΑΠΑΣ Τα Φανάρια και Περιστεριώνας Τήνου

Το δεύτερο εισιτήριο, που οδηγεί στους τελικούς της κατηγορίας των Ανδρών, θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν ΑΠΑΣ Τα Φανάρια και Περιστεριώνας Τήνου, σειρά ημιτελικών, που ξεκινάει από την Πέμπτη 2 Μαΐου, στο κλειστό «Δ. Περιστεράκης».

Η ομάδα της Απειράνθου έχει σαν μοναδικό στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, κάτι βέβαια που είναι γνωστό από το καλοκαίρι, με τις κινήσεις πραγματοποιήθηκαν στον σύλλογο. Η αλλαγή προπονητή, από τον Θοδωρή Μάμμο στον Παναγιώτη Κακαλιά, δεν άλλαξε το σχέδιο πλεύσης, με το «όνειρο» της ανόδου, ολοένα και να πλησιάζει.

Από την άλλη ο Περιστεριώνας Τήνου, γνωρίζει πολύ καλά, πως το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι, έναντι του φαβορί της κατάκτησης και του φετινού τίτλου. Ωστόσο οι Τηνιακοί, σίγουρα θα προσπαθήσουν να σπάσουν το πλεονέκτημα έδρας του αντιπάλου.

Ο πρώτος ημιτελικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2 Μαΐου στο κλειστό της Νάξου (12.45), ενώ ο δεύτερος, το Σάββατο 4 Μαΐου στο κλειστό της Τήνου (19.00).


Το πρόγραμμα της ΕΣΚ Κυκλάδων


Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες πάνε στο 1-1, το εισιτήριο της πρόκρισης, θα κριθεί στον τρίτο ημιτελικό στο νησί της Νάξου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ