Η Άνω Μερά έχει ξεκινήσει δυναμικά το φετινό πρωτάθλημα, καθώς με 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 25-1 στα τέρματα, δείχνει να είναι ένα από τα φαβορί για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Η ομάδα του Πέτρου Ξανθόπουλου (ξεκίνησε την σεζόν ο Χρήστος Πελέκης), θέλει να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ δηλώνει έτοιμη για το αυριανό δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Σύρο στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής.

Ανεξαρτήτου αποτελέσματος, η διοίκηση της ομάδας στοχεύει στην μεταγραφική ενίσχυση, με στόχο ο σύλλογος να γίνει ακόμη καλύτερος στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι σοβαροί άνθρωποι που πλαισιώνουν τα τελευταία χρόνια την διοίκηση, έχουν φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα στην «ποδοσφαιρική αγορά»….και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, δεν είναι ψέμα πως πολλοί ποδοσφαιριστές έστειλαν το βιογραφικό τους προκειμένου να ενταχθούν στην ομάδα της Μυκόνου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες φαίνεται να έχει προταθεί στην ομάδα, ποδοσφαιριστής «όνομα», που έχει παίξει σε πρωταθλήματα όπως της Γαλλίας, Αγγλίας και Ελλάδας (μεγάλη κατηγορία), έχοντας μάλιστα φορέσει περισσότερες από 100 φορές την φανέλα της Εθνικής του ομάδας. Ο παίκτης αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού, ενώ τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι διοικούντες του συλλόγου εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών προκειμένου η Άνω Μερά να γίνει ακόμη καλύτερη. Το σίγουρο είναι πως η ομάδα θα αποκτήσει 2-3 παίκτες μέχρι το «φινάλε» της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.