Μεγάλο φιλικό στην Ξάνθη για τους Παλαίμαχους του Πανναξιακού

Επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους για τους Παλαίμαχους του Πανναξιακού, με ταξίδι.. απόβαση στην Ξάνθη και φιλικό με το αντίστοιχο τμήμα της ομάδας.

Μιλάμε βέβαια για ένα από τα μεγαλύτερα αλλά και μακρύτερα ταξίδια της αποστολής των Βετεράνων του Πανναξιακού, απέναντι σε ένα πολύ καλοδουλεμένο σύνολο.

Πέρα από την αγωνιστική όψη του νομίσματος, η οποία θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα κοντραριστούν δύο καλοδουλεμένες ομάδες, ένα ακόμη χαρακτηριστικό στοιχείο της εκδρομής αυτής είναι τα μεταφορικά μέσα που θα χρησιμοποιηθούν έτσι ώστε να φτάσει η αποστολή στον τελικό προορισμό της.

Συγκεκριμένα οι Παλαίμαχοι του Πανναξιακού (οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν για 20 άτομα και άνω) θα μεταβούν από τη Νάξο στον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής και εν συνεχεία με αεροπλάνο στην Θεσσαλονίκη. Από εκεί με πούλμαν, θα ταξιδέψουν προς την Ξάνθη, διανύοντας ακόμα αρκετά χιλιόμετρα για το αγαπημένο τους.. σπορ.

Το εν λόγω φιλικό θα διεξαχθεί το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως και αυτή την Κυριακή στις 12:00 θα διεξαχθεί αγώνας, μεταξύ της Θύελλας Καμαρίου και του Πανναξιακού στους Παλαίμαχους, στην Σαντορίνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ