Μάμμος: «Θα προσπαθήσω να κάνω την δουλειά μου στον μέγιστο βαθμό, για να τους δικαιώσω..»

Τις πρώτες του δηλώσεις στο arthografos.gr, έκανε ο προπονητής της ΑΕ Σαντορίνης, Θοδωρής Μάμμος, λίγο μετά την επισημοποίηση της έναρξης της συνεργασίας του.

Έχοντας πλέον στο ενεργητικό της, τον πολύπειρο Θοδωρή Μάμμο, να ηγείται από την άκρη του πάγκου της προσπάθειας του συλλόγου, τόσο σε επίπεδο ανδρών, όσο και σε ακαδημαϊκό, η ΑΕ Σαντορίνης με αυτή την κίνηση, τάραξε τα Κυκλαδίτικα νερά..

Με ένα βιογραφικό που κοσμείται από 20 χρόνια εμπειρίας στα παρκέ, ο Θοδωρής Μάμμος μοιάζει ως ο καταλληλότερος, ώστε να δώσει σημαντική ώθηση, στα όνειρα και τους στόχους που έχουν θέσει στην ομάδα..

Μετά το ολιγοήμερο ταξίδι του στο νησί του Ηφαιστείου, όπου βρέθηκε ο Λαρισαίος τεχνικός, οι διοικούντες της ΑΕΣ συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, βρίσκοντας και τον ίδιο σύμφωνο, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Το deal ήρθε με συνοπτική διαδικασία, ανακοινώθηκε και πλέον ο νεοαποκτηθείς προπονητής της ΑΕΣ, είναι έτοιμος να σηκώσει μανίκια, βολιδοσκοπώντας ήδη κάποιες περιπτώσεις αθλητών, που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή την νέα προσπάθεια.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της έναρξη της συνεργασίας του Θοδωρή Μάμμου με την ΑΕ Σαντορίνης. Εμφανώς ικανοποιημένος από τις άνωθεν εξελίξεις, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μια ομάδα από τις Κυκλάδες αναγνώρισε την δουλειά πού έκανα στην προηγούμενη μου ομάδα και με ενέταξε στην δύναμη της.

Τους ευχαριστώ για αυτό.

Θα προσπαθήσω να κάνω την δουλειά μου στον μέγιστο βαθμό, για να τους δικαιώσω για την επιλογή τους.

Και επειδή τα λόγια είναι φτώχεια.. Η συνέχεια στο παρκέ..!!!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ