Λέανδρος Μπονιάκος: «Ο Πανναξιακός είναι η δεύτερη οικογένειά μου»

Ήταν ένας εκ των ακρογωνιαίων λίθων της περσινής θετικής πορείας του Πανναξιακού, στα γήπεδα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Ο Λέανδρος Μπονιάκος, μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης συνεργασίας για ακόμα ένα χρόνο, μιλάει στο arthografos.gr, για τους στόχους του την φετινή χρονιά, ενώ στέλνει το δικό του μήνυμα στους φίλους του συλλόγου.

Ο ρόλος του στον χώρο του κέντρου σημαντικός, για την ανάπτυξη του Πανναξιακού. Με χαμηλό κέντρο βάρους, καλές τοποθετήσεις και καλά κοψίματα, ο Λέναδρος Μπονιάκος σίγουρα είναι από τους κορυφαίους μέσους, τα τελευταία χρόνια στον Κυκλαδίτικο ποδοσφαιρικό χάρτη.

«Ο Πανναξιακός είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Έχω αγωνιστεί συνολικά 5 χρόνια και τώρα βαδίζω προς τον 6ο. 

Αισθάνομαι πολύ όμορφα που θα αγωνίζομαι και την νέα σεζόν για τον Πανναξιακό», ανέφερε αρχικά ο Λέανδρος Μπονιάκος ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Στους στόχους μου φυσικά συγκαταλέγεται το να πάρουμε το Πρωτάθλημα. Πιστεύω όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, θα γίνει ένα από τα ωραιότερα Πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, και νομίζω πως αυτή την φορά θα το κατακτήσουμε».

Τέλος ο έμπειρος μέσος του Πανναξιακού αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας: «Έχουμε τον καλύτερο κόσμο στις Κυκλάδες που μας ακολουθούν παντού. Στην περίπτωση που κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα, θέλουμε να το αφιερώσουμε σε αυτούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ