Με κόσμο στο πλευρό του στον τελικό του Κυπέλλου ο Πανθηραϊκός

Κινητοποίηση επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Πανθηραϊκού, για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί αύριο το απόγευμα με τον Πανναξιακό, στη Σύρο και το γήπεδο της Ερμούπολης.

Οι ιθύνοντες της ομάδας της Σαντορίνης, γνωστοποίησαν μέσω ανακοίνωσής τους, το πρόγραμμα της εκδρομής, στο οποίο εν αντιθέσει με τους φίλους του Πανναξιακού, θα είναι με διανυκτέρευση.

Ωστόσο όπως λένε οι πληροφορίες μας ήδη έχουν εκδηλώσει αρκετοί το ενδιαφέρον τους.

Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού:

Για τον Τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων, ο Πανθηραϊκός αντιμετωπίζει τον Πανναξιακό, σε αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 και ώρα 18:30, στο Γήπεδο της Ε.Π.Σ Κυκλάδων στην Ερμούπολη της Σύρου.

Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει αύριο Παρασκευή από τη Σαντορίνη με προορισμό τη Μύκονο, και από εκεί θα μεταβεί στην Σύρο.

Για τους φίλους της ομάδας μας που επιθυμούν να βρεθούν στο πλευρό του Πανθηραϊκού, το ενδεδειγμένο πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:
Αναχώρηση από Σαντορίνη για Μύκονο το Σάββατο 20/04/19 και ώρα 10:45 με το Champion Jet 2.
Μετάβαση από Μύκονο στη Σύρο με το Nissos Mykonos στις 14:15.
Για την επιστροφή στο νησί μας, αναχώρηση από Σύρο προς Πάρο την Κυριακή 21/04 και ώρα 07:00 με το Artemis και από Πάρο προς Σαντορίνη με το Blue Star Delos στις 11:55.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ