Δευτέρα 15 Ιούλιος 2019.

Κώλυμα στην υποψηφιότητα του Μιχάλη Αγγελή στον Πανναξιακό

Άλεξ Γεωργαντά
Άλεξ Γεωργαντάς

Μείζον θέμα προέκυψε στον Πανναξιακό ΑΟ, μετά από καταγγελία που κατέφθασε στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων, για τον πρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Αγγελή.

Το κώλυμα προς το πρόσωπο του Μιχάλη Αγγελή έχει να κάνει με το γεγονός πως σύμφωνα με τον Κανονισμό Ερασιτεχνών Ποδοσφαιρικών Σωματείων του καταστατικού της ΕΠΟ, ποδοσφαιριστής μπορεί να εγγραφεί ως μέλος σε σωματείο, μετά την παρέλευση 30 μηνών από την τελευταία συμμετοχή του σε επίσημο ποδοσφαιρικό αγώνα. Ένα έτος μετά την εγγραφή του, ο ποδοσφαιριστής αποκτά το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Ο Μιχάλης Αγγελής σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΠΣ Κυκλάδων, έλαβε μέρος σαν ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τραγαίας με τον ΠΑΣ Τήνου στις 9-4-2017, στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα να είναι μέλος ΔΣ Σωματείου πριν τις 9 Οκτωβρίου του 2019 και μετά από ένα έτος, εφόσον εγγραφεί ως μέλος Σωματείου, μπορεί να αποκτήσει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι (μετά την 9-10-2020).

Πλέον στον Πανναξιακό αναμένουν τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, έτσι ώστε να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ