Κοινή πλεύση από Καμπουράκη και Βλαβιανό

Πλούσιο είναι το ρεπορτάζ από το 3ο ημίχρονο του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Κυκλάδων. Ένα από αυτά είναι και η κοινή πλεύση, αλλά και το άριστο κλίμα, μεταξύ των προέδρων της Θύελλας Καμαρίου και του Πανθηραϊκού, Ιωσήφ Βλαβιανού και Νίκου Καμπουράκη.

Η ιστοσελίδα μας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους δύο προέδρους, στο λιμάνι της Νάξου, τόσο για το μεγάλο παιχνίδι στη Σύρο, όσο και για τις κινήσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα, αναφορικά με τον τρόπο που αμφότερες οι ομάδες θα «ενωθούν» για το νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το πως, το που και το πότε, δεν έχουν διευκρινιστεί όπως είναι φυσιολογικό, καθώς μέχρι και χθες ο Πανθηραϊκός είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ όπως μας τόνισαν οι δύο ισχυροί άνδρες, πρώτα θα ξεκουραστούν, θα «καθαρίσουν» το μυαλό τους και εν συνεχεία θα θέσουν επί τάπητος, αυτό το θέμα.

Θετικό είναι πως από κοινού υπάρχει θετική αύρα, ως προς την ένωση των δύο ομάδων, κάτι που σκιαγραφείται από την πολύ καλή σχέση των Καμπουράκη και Βλαβιανού, οι οποίοι αν και εφόσον οδηγήσουν τις δύο ομάδες στην συνένωση, θα δώσουν μία τεράστια ώθηση στο ποδόσφαιρο της Σαντορίνης.

Από εκεί και πέρα βέβαια μοναδικός στόχος θα αποτελέσει η football league και για τους δύο, χωρίς όμως να γνωρίζουμε πως θα διαμορφωθεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο, από την περίφημη αναδιάρθωσή του από τον κ. Βασιλειάδη και το κατά πόσο δεν θα υποβιβαστεί ακόμα περισσότερο το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ