Πιο ώριμος ποδοσφαιρικά, έχοντας καταγράψει ήδη πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ του, τόσο στα Κυκλαδίτικα γήπεδα, όσο και  σε αυτά της Αθήνας, ο Κώστας Βιλαντώνης επιστρέφει στο νησί της Αριάδνης, έτοιμος να δώσει παρών, στη «μάχη» της ανόδου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, για λογαριασμό του Πανναξιακού.

Δείγμα της συνολικής προσπάθειας που γίνεται από τους ιθύνοντες της Ναξιώτικης ομάδας, ο πήχης ολοένα και ανεβαίνει για τον Πανναξιακό, καθώς μέσα στο ρόστερ του, αλλά και στην τεχνική ηγεσία, ενσωματώνονται ηγετικές φυσιογνωμίες.

Ο Κώστας Βιλαντώνης δεν θα μπορούσε να κρύψει την ιδιαίτερη χαρά που ένιωσε ο ίδιος, μετά την θετική εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τον Πανναξιακό.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, με τον «Βίλα», ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Επιστρέφω σε γνώριμα μέρη και θα δώσω το 100% για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα».

Τι έπαιξε ρόλο ώστε να επιστρέψεις στον σύλλογο;

«Σίγουρα η εμπιστοσύνη της διοίκησης και ο τρόπος της προσέγγισης που το κάνουν και τους ευχαριστώ για αυτό. Είναι κίνητρο να θέλεις να μπεις στο σύλλογο που δείχνει να χτίζεται σε επαγγελματικές βάσεις».

Νόνι Λίμα στον πάγκο. Μεταγραφές, κινητικότητα στον Πανναξιακό. Πρωταγωνιστικοί στόχοι και φέτος;

«Για τις μεταγραφές υπάρχει θέληση. Χτίζεται κάτι πολύ όμορφο! Το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή που έχει να προσφέρει πολλά στο σύλλογο.

Στον Πανναξιακό υπάρχει πίεση (καλοπροαίρετη), με τέτοιο κόσμο στην κερκίδα και με την βαριά φανέλα.. Οι στόχοι είναι να κοιτάζει όσο το δυνατό, να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του Πρωταθλήματος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here