Κίνηση «ματ» από τον Γιώργο Φώσκολο με τον «δάσκαλο» Γιώργο Ρούσσο

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η μεταγραφή του χειμώνα για τον ΑΟ Σύρου. Χωρίς όμως να εννοούμε κάποιον από το έμψυχο υλικό. Ο Γιώργος Ρούσσος έχει σίγουρα πολλά να προσφέρει στον σύλλογο, από το νέο του πόστο.

Σίγουρα μιλάμε για μία κίνηση τακτικής από τον Πρόεδρο του ΑΟΣ Γιώργο Φώσκολο. Διότι πέρα από την φιλία που δένει τους δύο άνδρες, η αλληλοεκτίμηση που έχει ο ένας για τον άλλον, αναφορικά με τους προσανατολισμούς της ομάδας, είναι αμοιβαία.

Ο Γιώργος Ρούσσος αναλαμβάνει καθήκοντα ηγετικού στελέχους στον ΑΟ Σύρου, σαν Τεχνικός Διευθυντής. Μία θέση ιδιαίτερη για όσους την έχουν ζήσει. Με πολλά καθήκοντα και αρμοδιότητες, αλλά και ευαίσθητες πτυχές, που πολλές φορές δεν βγαίνουν στην επιφάνεια της δημοσιότητας.

Ο καταλληλότερος ρόλος στον καταλληλότερο άνθρωπο δηλαδή. Με Φωκά στον πάγκο (και γιατί να σκεφτεί κάτι άλλο, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει), με το ήδη υπάρχον υλικό και με μία – δύο προσθήκες σε καίριες θέσεις, που θα αναλάβουν να μεταφέρουν με μαεστρικό τρόπο τη μπάλα στον Παναγιώτη Ραμπαβίλα.

Το πλεονέκτημα του κ. Ρούσσου σε σχέση με κάποιους άλλους, είναι πως οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες ακόμα του ΑΟΣ τον σέβονται απεριόριστα. Τον έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Αυτό άλλωστε ήθελε ο κ. Φώσκολος. Έναν άνθρωπο να μπορεί να κουμαντάρει την ομάδα τόσο στα εύκολα, όσο και στις.. τρικυμίες.

Ο ΑΟ Σύρου πέρασε άλλωστε μέσα από αυτές, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δείχνει απόλυτα υγιείς. Η παρουσία του Γιώργου Ρούσσου αναμφισβήτητα ανεβάζει κι άλλο τον πήχη. Αυτόν που έχουν ήδη οριοθετήσει προ πολλού, οι διοικούντες του συλλόγου.

Ίδωμεν..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ