Για τον αγώνα με τον ΑΜΣ Φιλωτίου που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου και βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 3-0 σετ, μίλησε ο προπονητής του ΑΣ Ίου, Κώστας Καραμπίκας στην ιστοσελίδα μας.

Ο κόουτς της Ίου, παραδίδοντας μαθήματα συμπεριφοράς και ηθικής, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου, αναγνώρισε την ανωτερότητα του αντιπάλου, τονίζοντας πως βασικός στόχος για την ομάδα του, παραμένει η περισυλλογή εμπειριών, μέσα από τους αγώνες.

Ο κ. Καραμπίκας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα εξής:

«Ένα παιχνίδι με εμφανή διαφορά δυναμικότητας τον δυο ομάδων. Ξεκινήσαμε μουδιασμένα τον αγώνα, με αποτέλεσμα να χάσουμε το σετ πολύ εύκολα. Στη συνέχεια αντιδράσαμε και χάσαμε το τρίτο σετ στα σημεία.

Ανώτερη η ομάδα του Φιλωτίου, πολύ καλά δουλευμένη και στημένη στο γήπεδο.

Όπως έχω ξαναπεί κατεβήκαμε στο πρωτάθλημα με σκοπό να αποκτήσουμε εμπειρίες και μέσα από τα παιχνίδια να κτίσουμε μια ομάδα αξιόπιστη.

Γνωρίζαμε ότι δεν είχαμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά προσπαθήσαμε να πάρουμε τουλάχιστον ένα σετ, έτσι ώστε στο τέταρτο σετ, να δώσουμε ευκαιρία να παίξουν κάποιες αθλήτριες που δεν μπορέσαμε πριν να αγωνιστούν.

Λόγω του καιρού κάναμε μόνο μια προπόνηση από των προηγούμενο αγώνα.

Δεν πτοούμαστε από το αποτέλεσμα, αλλά συνεχίζουμε με περισσότερη όρεξη να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Φιλωτίου, καλές γιορτές σε όλους και συνεχίζουμε πιο δυνατά το νέο έτος».