Δείτε τι αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ομάδας της Πάρου, σχετικά με την επαναδραστηριοποίηση του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Μαρμάρων αναφέρει τα εξής:

«Την επανασύσταση του Γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου σκέφτεται ο σύλλογο μας με σκοπό τη συμμετοχή αυτής στη Γ΄Εθνική κατηγορία.

Το γυναικείο ποδόσφαιρο αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια με γρήγορους ρυθμούς,δεν μένει παρα να τους αφουγκραστούμε και να δούμε τις προοπτικές που υπάρχουν ώστε να τους ακολουθήσουμε…

Η Γυναικεία ομάδα του Αστέρα Μαρμάρων θέλει να ξεκινήσει την πορεία της, με σχέδια για το μέλλον ώστε παράλληλα να λειτουργήσουν και τμήματα υποδομών, απευθυνόμενα σε κορίτσια όλων των ηλικιών (από 5 ετών και άνω), με σκοπό το χτίσιμο των κατάλληλων υποδομών για το μέλλον, με σοβαρότητα, δουλειά, όραμα και αγάπη για το σωστό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα αυτή την εποχή γίνεται «ΚΑΛΕΣΜΑ» σε όλα τα κορίτσια της Πάρου που θα μπορούσαν να πλαισιώσουν τις τάξεις του αγωνιστικού τμήματος Ποδοσφαίρου της ομάδας μας σε ένα τέτοιο εγχείρημα, όπου μετά από αξιολόγηση των δεδομένων που θα προκύψουν θα μπορέσει να κριθεί το μέλλον αυτού του εγχειρήματος

Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ¨οικογένεια¨ του Αστέρα Μαρμάρων , Υπεύθυνη της οργάνωσης του Γυναικείου Τμήματος Ποδοσφαίρου είναι η κυρία Μαριάννα Επιτροπάκη. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6972834989»